Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 17:49
Αρχική How To Keylogger εγκατάσταση στο σύστημα σας

Keylogger εγκατάσταση στο σύστημα σας

Δεν θα ρωτήσω γιατί χρειάζεστε κάποιο keylogger. Θα αναφέρω απλά ότι η εγκατάσταση της εφαρμογής στο σύστημα κάποιου άλλου είναι ένας πολύ καλός τρόπος να σας πιάσουν, να σας διώξουν, να σας απολύσουν, να σας συλλάβουν, ή να βρεθείτε σε καταστάσεις που δεν τις περιμένατε, ανάλογα με το που εγκαταστήσατε την εφαρμογή.

Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να θέσετε όλο το σύστημα σε κίνδυνο, γιατί το μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που έχετε κατεβάσει μπορεί να στείλει τα αποτελέσματα σε εσάς, αλλά και σε κάποιον άλλο.Keylogger

Με άλλα λόγια, η εγκατάσταση ενός keylogger στο σύστημα κάποιου άλλου δεν είναι και τόσο έξυπνη κίνηση. Θα υποθέσουμε όμως ότι εγκαθιστάτε την εφαρμογή στο σύστημά σας, για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν το χρησιμοποιεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, OK;

Μπορείτε να βρείτε αρκετούς keyloggers που τρέχουν σε Windows, αλλά παρακάτω θα δούμε μερικά με δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με τα άλλα που κουκλοφορούν: Δεν ενεργοποίησαν το Windows Defender κατά την λήψη ή την εγκατάσταση, και 2. έχουν γίνει ήδη compiled και διαθέτουν ένα πρόγραμμα εγκατάστασης πολύ εύκολο στη χρήση.

Παρακάτω θα δούμε τρεις τέτοιους keyloggers (μαντέψτε ποιος είναι ο καλύτερος):

Spyrix Free Keylogger

Αυτή η εφαρμογή είχε το λιγότερο ευχάριστο UI από όλες τις παρακάτω και τα αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της είναι κρυφά μέχρι να πληρώσετε τουλάχιστον 60 δολάρια για μια δωδεκάμηνη άδεια του επαγγελματικού λογισμικού. Όμως και σαν βασικός keylogger θα κάνει τη δουλειά.

Αν και το εικονίδιο της εφαρμογής βρίσκεται στη γραμμή εργασιών των Windows, ας μην κολλάμε με λεπτομέρειες γιατί μπορείτε να το κρύψετε με μη αυτόματο τρόπο μέσω των ρυθμίσεων της γραμμής εργασιών των Windows. Για τις ρυθμίσεις πιέστε μαζί τα τρία πλήκτρα CTRL+ALT+A, και θα εμφανιστεί η κύρια οθόνη. Εκεί θα δείτε μια πολύ μεγάλη λίστα με όλα τα σημαντικά πράγματα που συνέβησαν. Αγνοήστε την λειτουργία screenshot γιατί δεν λειτουργεί ακριβώς.

Revealer Keylogger

Η ελεύθερη έκδοση του Revealer Keylogger προσφέρει ένα πολύ εύκολο τρόπο καταγραφής για καθετί που πληκτρολογείται στο σύστημα. Όπως και η εφαρμογή Spyrix, το εικονίδιο της εφαρμογής εμφανίζεται στη γραμμή εργασιών του συστήματος και θα πρέπει να το αφαιρέσετε με το χέρι. Για να δείτε τις ρυθμίσεις πιέστε μαζί τα τρία πλήκτρα CTRL+ALT+F9.

Το Revealer Keylogger διαθέτει επίσης μια λειτουργία screenshot και οι δυνατότητες εγγραφής κειμένου είναι πολύ αξιόπιστες. Μπορείτε να δείτε πολύ εύκολα τι πληκτρολογούσε ο χρήστης, σε ποια εφαρμογή, και πότε ακριβώς το έκανε.
Ο Revealer Keylogger μπορεί να σας στείλει αυτές τις πληροφορίες.

StupidKeylogger

Ο StupidKeylogger ακούγεται Stupid Keylogger αλλά δεν είναι. Δεν εμφανίζεται στον task manager και είναι αόρατος για αφαίρεση από το σύστημα στο “Προγράμματα και δυνατότητες.”
Θα χρειαστείτε φυσική πρόσβαση σε ένα σύστημα για να αποκτήσετε τις πληροφορίες που καταγράφει, αλλά και για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Αποσυμπιέστε τα περιεχόμενα του keylogger σε ένα σύστημα (ή κάποιο USB), και τρέξτε την εφαρμογή “Infect.bat” για να την εγκαταστήσετε. Για να δείτε τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν, τρέξτε το “CollectData.bat.” Θα δημιουργήσει ένα κρυπτογραφημένο αρχείο καταγραφής. Αμέσως μετά τρέξτε το “RecordDecoder.exe” για να το αποκρυπτογραφήσετε.
Τα δεδομένα είναι πια σε μορφή απλού κειμένου.

Να αναφέρουμε ότι αν και το σύστημα που θα πραγματοποιήσετε την εγκατάσταση είναι δικό σας, καλό θα ήταν να κρύψετε ή να κλειδώσετε τον φάκελο εγκατάστασης.

___________________

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

LIVE NEWS

00:02:16

Call of Duty Warzone: Οι hackers του παιχνιδιού έχουν αυξηθεί εκθετικά

Ενώ τα cheats αποτελούν ένα μακροχρόνιο πρόβλημα για το Call of Duty: Warzone, φαίνεται ότι πλέον είναι κάτι το συνηθισμένο στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΩΡΑ: Παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 20 5G

Δείτε live τώρα στο YouTube την παρουσίαση του νέου προϊόντος της Samsung, το Galaxy Note 20 5G. ΔΕΙΤΕ...

Απομακρυσμένη Εργασία σημαίνει περισσότερες ώρες και meetings

Η μαζική στροφή προς την απομακρυσμένη εργασία από τότε που ξεκίνησε η πανδημία έφερε αρκετές ανατροπές: περισσότερη ευελιξία, όχι διαδρομές, άνετα ρούχα.

Σχεδόν 14 εκατομμύρια δολάρια ξόδεψε η Microsoft σε Bug Bounty

Σύμφωνα με μία ανακοίνωσή της την Τρίτη, η Microsoft δήλωσε ότι έχει ξοδέψει περίπου 13,7 εκατομμύρια δολάρια για τα προγράμματα bug bounty...

Περισσότερες από 50 ευπάθειες επιδιορθώνονται στο Android

Τη Δευτέρα, η Google κυκλοφόρησε ενημερώσεις ασφαλείας για τον Αύγουστο του 2020. Οι ενημερώσεις αφορούν το λειτουργικό σύστημα Android, με ενημερώσεις κώδικα...

Kodak: Υπό έρευνα για το δάνειο των $765 εκατομμυρίων;

Οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο της Kodak σημείωσαν άνοδο λίγο πριν ανακοινωθεί το δάνειο των $765 εκατομμυρίων για την παραγωγή φαρμάκων.

Πρωτόκολλο DNS-over-HTTPS (DoH): Το νέο “όπλο” Ιρανών APT χάκερς!

Οι Ιρανοί APT χάκερς της ομάδας που είναι γνωστή ως "Oilrig", είναι οι πρώτοι που έχουν ενσωματώσει το πρωτόκολλο DNS-over-HTTPS (DoH) στις...

NSA: Προειδοποιεί για τον κίνδυνο των υπηρεσιών τοποθεσίας

Ο Οργανισμός Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, NSA, προειδοποιεί για τις υπηρεσίες τοποθεσίας των κινητών και τους κινδύνους για την εθνική ασφάλεια και...

1Password: Κυκλοφόρησε η πρώτη δοκιμαστική έκδοση για Linux

Το 1Password, είναι μια από τις πιο ασφαλές εφαρμογές διαχείρισης των διαπιστευτηρίων μας, και υποστηρίζεται από πολλές...

FBI: Δίκτυα ευάλωτα σε επιθέσεις με το τέλος υποστήριξης των Windows 7!

Το FBI προειδοποιεί τους οργανισμούς για αυξημένους κινδύνους ασφαλείας που επηρεάζουν την υποδομή του δικτύου υπολογιστών, επειδή οι συσκευές εξακολουθούν να λειτουργούν...