ΑρχικήHow ToKeylogger εγκατάσταση στο σύστημα σας

Keylogger εγκατάσταση στο σύστημα σας

Δεν θα ρωτήσω γιατί χρειάζεστε κάποιο keylogger. Θα αναφέρω απλά ότι η εγκατάσταση της εφαρμογής στο σύστημα κάποιου άλλου είναι ένας πολύ καλός τρόπος να σας πιάσουν, να σας διώξουν, να σας απολύσουν, να σας συλλάβουν, ή να βρεθείτε σε καταστάσεις που δεν τις περιμένατε, ανάλογα με το που εγκαταστήσατε την εφαρμογή.

Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να θέσετε όλο το σύστημα σε κίνδυνο, γιατί το μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που έχετε κατεβάσει μπορεί να στείλει τα αποτελέσματα σε εσάς, αλλά και σε κάποιον άλλο.Keylogger

Με άλλα λόγια, η εγκατάσταση ενός keylogger στο σύστημα κάποιου άλλου δεν είναι και τόσο έξυπνη κίνηση. Θα υποθέσουμε όμως ότι εγκαθιστάτε την εφαρμογή στο σύστημά σας, για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν το χρησιμοποιεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, OK;

Μπορείτε να βρείτε αρκετούς keyloggers που τρέχουν σε Windows, αλλά παρακάτω θα δούμε μερικά με δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με τα άλλα που κουκλοφορούν: Δεν ενεργοποίησαν το Windows Defender κατά την λήψη ή την εγκατάσταση, και 2. έχουν γίνει ήδη compiled και διαθέτουν ένα πρόγραμμα εγκατάστασης πολύ εύκολο στη χρήση.

Παρακάτω θα δούμε τρεις τέτοιους keyloggers (μαντέψτε ποιος είναι ο καλύτερος):

Spyrix Free Keylogger

Αυτή η εφαρμογή είχε το λιγότερο ευχάριστο UI από όλες τις παρακάτω και τα αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της είναι κρυφά μέχρι να πληρώσετε τουλάχιστον 60 δολάρια για μια δωδεκάμηνη άδεια του επαγγελματικού λογισμικού. Όμως και σαν βασικός keylogger θα κάνει τη δουλειά.

Αν και το εικονίδιο της εφαρμογής βρίσκεται στη γραμμή εργασιών των Windows, ας μην κολλάμε με λεπτομέρειες γιατί μπορείτε να το κρύψετε με μη αυτόματο τρόπο μέσω των ρυθμίσεων της γραμμής εργασιών των Windows. Για τις ρυθμίσεις πιέστε μαζί τα τρία πλήκτρα CTRL+ALT+A, και θα εμφανιστεί η κύρια οθόνη. Εκεί θα δείτε μια πολύ μεγάλη λίστα με όλα τα σημαντικά πράγματα που συνέβησαν. Αγνοήστε την λειτουργία screenshot γιατί δεν λειτουργεί ακριβώς.

Revealer Keylogger

Η ελεύθερη έκδοση του Revealer Keylogger προσφέρει ένα πολύ εύκολο τρόπο καταγραφής για καθετί που πληκτρολογείται στο σύστημα. Όπως και η εφαρμογή Spyrix, το εικονίδιο της εφαρμογής εμφανίζεται στη γραμμή εργασιών του συστήματος και θα πρέπει να το αφαιρέσετε με το χέρι. Για να δείτε τις ρυθμίσεις πιέστε μαζί τα τρία πλήκτρα CTRL+ALT+F9.

Το Revealer Keylogger διαθέτει επίσης μια λειτουργία screenshot και οι δυνατότητες εγγραφής κειμένου είναι πολύ αξιόπιστες. Μπορείτε να δείτε πολύ εύκολα τι πληκτρολογούσε ο χρήστης, σε ποια εφαρμογή, και πότε ακριβώς το έκανε.
Ο Revealer Keylogger μπορεί να σας στείλει αυτές τις πληροφορίες.

StupidKeylogger

Ο StupidKeylogger ακούγεται Stupid Keylogger αλλά δεν είναι. Δεν εμφανίζεται στον task manager και είναι αόρατος για αφαίρεση από το σύστημα στο “Προγράμματα και δυνατότητες.”
Θα χρειαστείτε φυσική πρόσβαση σε ένα σύστημα για να αποκτήσετε τις πληροφορίες που καταγράφει, αλλά και για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Αποσυμπιέστε τα περιεχόμενα του keylogger σε ένα σύστημα (ή κάποιο USB), και τρέξτε την εφαρμογή “Infect.bat” για να την εγκαταστήσετε. Για να δείτε τις πληροφορίες που συλλέχθηκαν, τρέξτε το “CollectData.bat.” Θα δημιουργήσει ένα κρυπτογραφημένο αρχείο καταγραφής. Αμέσως μετά τρέξτε το “RecordDecoder.exe” για να το αποκρυπτογραφήσετε.
Τα δεδομένα είναι πια σε μορφή απλού κειμένου.

Να αναφέρουμε ότι αν και το σύστημα που θα πραγματοποιήσετε την εγκατάσταση είναι δικό σας, καλό θα ήταν να κρύψετε ή να κλειδώσετε τον φάκελο εγκατάστασης.

___________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS