ΑρχικήinetΧαρακτηριστικά, απόδοση και κόστος για τη σειρά των Moto G7

Χαρακτηριστικά, απόδοση και κόστος για τη σειρά των Moto G7

Από όσο γνωρίζουμε η Motorola δουλεύει πάνω στην ανερχόμενη σειρά των Moto G7 μοντέλων της και ήδη υπάρχουν διαρροές στο web για τις λεπτομέρειες! Πλέον, γνωρίζουμε τις τέσσερις παραλλαγές της σειράς, καθώς και την τιμή τους για τις χώρες της Ευρώπης.

Moto G7

Πιο συγκεκριμένα, έχουν αποκαλυφθεί οι πληροφορίες του σχεδιασμού και των χρωμάτων για τις τέσσερις παραλλαγές της σειράς,  Moto G7, Moto Power, Moto G7 Play και Moto G7 Plus. Επιπλέον, μία από τις παραπάνω παραλλαγές έχει ήδη πωληθεί στην Βραζιλία και έχουν διαρρεύσει όλες οι λεπτομέρειες μαζί με το κόστος.

Όσον αφορά την τιμή, το G7 Play αναμένεται να φτάσει τα 149 ευρώ και εικάζεται πως θα είναι το πιο προσιτό οικονομικά συγκριτικά με τις άλλες παραλλαγές. Για τη συγκεκριμένη παραλλαγή, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο χρυσό και το μπλε. Από την άλλη μεριά, το G7 Power θα φτάσει την τιμή των 209 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λιλά. Το Moto G7 αναμένεται σε μαύρο και λευκό και το G7 Plus θα έρθει σε κόκκινο και μπλε. Η τιμή των δύο τελευταίων παραλλαγών δεν έχει διαρρεύσει αλλά το G7 Plus αναμένεται να είναι το ακριβότερο όλων!

Σχετικά με την απόδοση, το  G7 και G7 Plus θα περιλαμβάνουν σχέδιο σε μορφή σταγόνας νερού και στην κορυφή της οθόνης θα υπάρχει το σήμα της Motorola. Από την πίσω μεριά, τα smartphones θα έχουν ένα setup από διπλή κάμερα, έναν σπάνιο αισθητήρα αποτυπώματος και ένα glossy back panel. Οι άλλες δύο παραλλαγές G7 Play και G7 Power θα έχουν μεγαλύτερα σχήματα, το ίδιο σήμα της Motorola στην κορυφή, ένα setup μονής κάμερας και ένα σπάνιο scanner αποτυπώματος.

Αναφορικά με το μοντέλο που πωλείται ήδη στην Βραζιλία, Moto G7 Power έχει ένα setup μονής κάμερας και έναν αισθητήρα αποτυπώματος. Τέλος, περιλαμβάνει μία οθόνη 6.2-inch HD, έναν οχταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB RAM, 32GB χωρητικότητα, 12 megapixel κάμερα και 8 megapixel selfie κάμερα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS