ΑρχικήinetΗ Microsoft θα τερματίσει την υποστήριξη για τα Windows 7 το 2020

Η Microsoft θα τερματίσει την υποστήριξη για τα Windows 7 το 2020

Οι χρήστες των Windows 7 έχουν ακριβώς ένα χρόνο ελεύθερης εκτεταμένης υποστήριξης. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι δεν θα εκδώσει πλέον ενημερώσεις ή διορθώσεις ασφαλείας για το λειτουργικό σύστημα μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020.

Windows-7-support-ending

Έτσι, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους ένα έτος για να αναβαθμίσουν στα Windows 10, πριν να σταματήσουν τελείως οι αναβαθμίσεις.

Ωστόσο, η Microsoft θα εξακολουθήσει να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας για το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα σε επιχειρήσεις που πληρώνουν για υποστήριξη, αλλά όχι σε μεμονωμένους χρήστες.

Ο γίγαντας του λογισμικού θα παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας κατόπιν πληρωμής για άλλα τρία χρόνια, με τα ποσοστά των τιμών να αυξάνονται κάθε χρόνο.

Η συγκεκριμένη είδηση ​​δεν προκαλεί έκπληξη, παρόλο που τα Windows 7 είναι εγκατεστημένα σε σχεδόν 42,8% των υπολογιστών με Windows και οι περισσότεροι χρήστες αρνούνται να αναβαθμίσουν.

Το 2012, ο κολοσσός του Redmond αποφάσισε να παρατείνει την πενταετία υποστήριξης για όλες τις εκδόσεις των Windows 7 για μεμονωμένους χρήστες. Συνολικά, τα Windows 7 ήταν μια τεράστια επιτυχία για τη Microsoft. Μετά από τα κατακεραυνωμένα Vista, τα Windows 7 ήταν μια ανάσα για τους χρήστες. Αντιθέτως τα Windows 8 δεν είχαν το θετικό αντίκτυπο που περιμένε η Microsoft.

Παρόλο που τα Windows 10 είναι σημαντική βελτίωση, το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft διαθέτει το δικό του μερίδιο σφαλμάτων που συνεχίζουν να απογοητεύουν αρκετούς χρήστες.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS