Κινέζοι και Ιρανοί hacker ανανεώνουν τις επιθέσεις τους στις Αμερικάνικες εταιρείες
infosec

Κινέζοι και Ιρανοί hacker ανανεώνουν τις επιθέσεις τους στις Αμερικάνικες εταιρείες

Επιχειρήσεις και κυβερνητικές υπηρεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει στόχος επιθέσεων από Ιρανούς και Κινέζους hacker που οι ειδικοί της...
Read More
infosec

Το Microsoft Teams εκτός λειτουργίας. Επιτυχής αποκατάσταση

Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Slack της Microsoft, το Microsoft Teams, βρέθηκε εκτός λειτουργίας χτες. Οι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα σύνδεσης με...
Read More
infosec

Hacked από Ινδούς το website του Υπουργείου Εξωτερικών του Πακιστάν

Εν μέσω έντονων εντάσεων μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν μετά από τη θανατηφόρα επίθεση Pulwama στις 14 Φεβρουαρίου, το Σάββατο, ο...
Read More
infosec

Η Google προσπαθεί να προστατεύσει το password σας από hackers

Οι μαζικές παραβιάσεις των password είναι πάρα πολύ συνηθισμένες αυτές τις μέρες. Γι’ αυτό η Google προσπαθεί να επιδιορθώσει το...
Read More
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
Latest Posts

Η Microsoft θα τερματίσει την υποστήριξη για τα Windows 7 το 2020

Windows-7-support-ending

Οι χρήστες των Windows 7 έχουν ακριβώς ένα χρόνο ελεύθερης εκτεταμένης υποστήριξης. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι δεν θα εκδώσει πλέον ενημερώσεις ή διορθώσεις ασφαλείας για το λειτουργικό σύστημα μετά τις 14 Ιανουαρίου 2020.

Windows-7-support-ending

Έτσι, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους ένα έτος για να αναβαθμίσουν στα Windows 10, πριν να σταματήσουν τελείως οι αναβαθμίσεις.

Ωστόσο, η Microsoft θα εξακολουθήσει να παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας για το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα σε επιχειρήσεις που πληρώνουν για υποστήριξη, αλλά όχι σε μεμονωμένους χρήστες.

Ο γίγαντας του λογισμικού θα παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας κατόπιν πληρωμής για άλλα τρία χρόνια, με τα ποσοστά των τιμών να αυξάνονται κάθε χρόνο.

Η συγκεκριμένη είδηση ​​δεν προκαλεί έκπληξη, παρόλο που τα Windows 7 είναι εγκατεστημένα σε σχεδόν 42,8% των υπολογιστών με Windows και οι περισσότεροι χρήστες αρνούνται να αναβαθμίσουν.

Το 2012, ο κολοσσός του Redmond αποφάσισε να παρατείνει την πενταετία υποστήριξης για όλες τις εκδόσεις των Windows 7 για μεμονωμένους χρήστες. Συνολικά, τα Windows 7 ήταν μια τεράστια επιτυχία για τη Microsoft. Μετά από τα κατακεραυνωμένα Vista, τα Windows 7 ήταν μια ανάσα για τους χρήστες. Αντιθέτως τα Windows 8 δεν είχαν το θετικό αντίκτυπο που περιμένε η Microsoft.

Παρόλο που τα Windows 10 είναι σημαντική βελτίωση, το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft διαθέτει το δικό του μερίδιο σφαλμάτων που συνεχίζουν να απογοητεύουν αρκετούς χρήστες.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *