ΑρχικήUpdatesΕνημερωθείτε για της νέες λειτουργίες του Microsoft Teams

Ενημερωθείτε για της νέες λειτουργίες του Microsoft Teams

Στην προσπάθεια της να ξεπεράσει το Slack, ως η καλύτερη υπηρεσία για επιχειρησιακούς χρήστες, η Microsoft έχει προσθέσει μια σειρά από νέες λειτουργίες στο Microsoft Teams που απευθύνονται σε «εργαζόμενους πρώτης γραμμής».

Τα νέα χαρακτηριστικά που εισήγαγε η Microsoft περιλαμβάνουν κοινή χρήση τοποθεσίας, έξυπνη κάμερα και δυνατότητα εγγραφής και κοινής χρήσης ηχητικών μηνυμάτων. Η Microsoft σχεδιάζει επίσης να προσθέσει μέσα στους επόμενους μήνες μια νέα λειτουργία «Praise» ενώ εργάζεται επίσης σε νέα API που θα επιτρέψουν στους οργανισμούς να ενσωματώσουν τα workforce management system τους με το Microsoft Teams για απρόσκοπτο έλεγχο των καθηκόντων των υπαλλήλων.

Όπως προαναφέραμε, οι νέες λειτουργίες της Microsoft απευθύνονται σε «εργαζόμενους πρώτης γραμμής», οι οποίοι ορίζονται από τη Microsoft ως υπάλληλοι που δρουν ως σημεία επαφής με τους πελάτες και εκπροσωπούν την εταιρεία τους σε τομείς όπως λιανικό εμπόριο, υγειονομική περίθαλψη κλπ.

Η πρώτη σημαντική αλλαγή του Microsoft Teams είναι ότι επιτρέπει στους «εργαζόμενους πρώτης γραμμής» να έχουν πρόσβαση σε διαφορετικές λειτουργίες και να συνεργάζονται μέσω του smartphone τους.

Επιπλέον, οι διαχειριστές IT έχουν τώρα την δυνατότητα να παρέχουν στους χρήστες του Microsoft Teams πρόσβαση σε συγκεκριμένα εργαλεία που σχετίζονται με την εργασία τους. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα ή σημαντικά work modules από το δίσκο της μονάδας τους στη γραμμή πλοήγησης.

Η Microsoft εργάζεται επίσης στη δημιουργία νέων API που θα επιτρέψουν την ενσωμάτωση του workforce management system μιας εταιρείας με το Microsoft Teams. Τα νέα API στοχεύουν στη δημιουργία μιας απρόσκοπτης πλατφόρμας διαχείρισης, όπου οι υπάλληλοι και οι διαχειριστές μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε καθήκοντα όπως παρακολούθηση, χρονοδιάγραμμα, προγραμματισμός βαρδιών και πληροφορίες πληρωμής μεταξύ άλλων.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS