ΑρχικήinetΥπάρχει λόγος που η τιμή του Alcatel 1C είναι περίπου $ 80

Υπάρχει λόγος που η τιμή του Alcatel 1C είναι περίπου $ 80

AlcatelΗ εξοικονόμηση χρημάτων είναι πάντα κάτι που μπορεί κανείς να εκτιμήσει. Υπάρχουν μερικά smartphones που είναι όντως αρκετά φτηνά, όσον αφορά τις επιδόσεις και την κατασκευή τους και υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για το Alcatel 1C, το οποίο ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του CES 2019, μαζί με ένα ακόμα οικονομικό μοντέλο, το Alcatel 1X. Ωστόσο, το 1C πηγαίνει πολύ πιο χαμηλά τιμολογιακά, στα $ 80.

Όπως αναφέρθηκε, πρόκειται για ένα πραγματικά φθηνό τηλέφωνο, το οποίο δεν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και σε άλλες μεγάλες αγορές. Αντ ‘αυτού, το Alcatel 1C στοχεύει τις αναπτυσσόμενες αγορές, οπότε η χαμηλή τιμή και η γενική κατασκευή του τηλεφώνου έχουν μια λογική. Έχοντας ένα πλαστικό σώμα, είναι άμεσα αντιληπτό ότι δεν είναι το πιο καλαίσθητο smartphone που κυκλοφορεί – ούτε η κατασκευή του είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Προφανώς, για τις αναπτυσσόμενες αγορές, η Alcatel δημιούργησε ένα τηλέφωνο το οποίο θα είναι πιο προσιτό στους ανθρώπους.

Επιπλέον, όντας ένα τόσο οικονομικό smartphone, δεν μπορούμε να αναμένουμε από αυτό τίποτα περισσότερο από τα βασικά. Μιλάμε για τηλεφωνικές κλήσεις, γραπτά μηνύματα, έλεγχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πλοήγηση στο διαδίκτυο. Και ενώ διαθέτει μια οθόνη FullView 5 ιντσών με αναλογία πλευρών 18: 9, η παραμόρφωση και τα ξεθωριασμένα χρώματα δεν το καθιστούν ότι πιο ευχάριστο στο μάτι. Επιπλέον, η συνολική απόδοση από ένα smartphone που διαθέτει επεξεργαστή Quad-core Spreadtrum SC7731E τετραπλού πυρήνα σε συνδυασμό με 1GB μνήμης RAM, είναι μάλλον υποτονική. Η υπομονή είναι σίγουρα κάτι που θα χρειαστείτε εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το smartphone, αλλά για βασική χρήση, θα είναι ικανοποιητικό.

Υπάρχουν ορισμένα πραγματικά όμορφα smartphones, που λειτουργούν πολύ καλά, κοντά στην τιμή των $ 250, αλλά όταν η τιμή είναι κάτω από το όριο των 100 δολαρίων, θα υπάρξει μια τεράστια διαφορά σε αυτά που μπορούν να προσφέρουν. Το Alcatel 1C είναι ακριβώς αυτό το είδος τηλεφώνου, το οποίο προσφέρει τα βασικά στοιχεία με το Android Oreo Go Edition. Με το αντίστοιχο κόστος των 80 δολαρίων, το Alcatel 1C είναι κατάλληλο για αναπτυσσόμενες αγορές, που υπερηφανεύονται για την εξοικονόμηση χρημάτων, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο – σε βάρος όμως του σχεδιασμού και της απόδοσης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS