ΑρχικήHow ToRasperry Pi: Μετατρέψτε το σε Steam streaming hub μέσω του Steam Link...

Rasperry Pi: Μετατρέψτε το σε Steam streaming hub μέσω του Steam Link app

Η Valve μπορεί να έχει διακόψει το Steam Link hardware streaming hub αλλά δεν παραιτείται από την ιδέα των Steam games σε όλες τις οθόνες στο σπίτι σας. Με την επέκταση της υπάρχουσας λειτουργικότητας της εφαρμογής του Steam Link, η υποστήριξη του Rasperry Pi ανοίγει νέες δυνατότητες ροής για όσους επιθυμούν να παίξουν τα παιχνίδια Steam σε κάτι διαφορετικό πέρα από την οθόνη του υπολογιστή τους.

Το Steam Link streaming hub της Valve κυκλοφόρησε το 2015 μαζί με την Steam Machine πλατφόρμα. Είναι διαθέσιμο σε Android smartphones, έξυπνες τηλεοράσεις Samsung και τώρα σε Raspberry Pi micro computers.

Rasperry Pi

Η εγκατάσταση της εφαρμογής Steam Link σε ένα Raspberry Pi είναι σχετικά απλή. Αρχικά, θα πρέπει το Rasberry Pi και ο κεντρικός υπολογιστής να είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο. Στη συνέχεια, χρειάζεται να εκτελέσετε ορισμένες εντολές σε ένα παράθυρο τερματικού (με βάση τις οδηγίες της Valve) και η εφαρμογή θα εγκατασταθεί. Από εκεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Raspberry Pi για να μεταδώσετε τα παιχνίδια Steam σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη οθόνη, με υποστήριξη για gamepads όπως Steam Controller, Xbox One και 360 ενσύρματα και ασύρματα χειριστήρια, Dualshock 4 της Sony, πληκτρολόγια και ποντίκια.

Συνιστάται μια ενσύρματη σύνδεση για μια ομαλή streaming εμπειρία και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ασύρματα dongles για τα τηλεχειριστήρια αφού το Pi δεν υποστηρίζει το Bluetooth.

Αυτή η δυνατότητα αποτελεί μια ακόμη μικρή επιτυχία για το Raspberry Pi. Κατά καιρούς υπήρχαν αρκετά φανταστικά projects Pi. Η δυνατότητα steaming στα 1080P και 4K είναι ένας ακόμη τρόπος που βοηθάει στη διατήρηση του ονείρου της Valve.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS