ΑρχικήinetΤα μελλοντικά Smartphones της Sony ίσως έχουν διαφανείς οθόνες!

Τα μελλοντικά Smartphones της Sony ίσως έχουν διαφανείς οθόνες!

διαφανείςΌπως γίνεται κάθε χρόνο, έτσι και το 2019 θα δούμε να έρχονται καινοτομίες στον κόσμο της τεχνολογίας, που θα μας εκπλήξουν. Ανάμεσα στις εταιρείες που θα φέρουν νέα προϊόντα, η Sony αναμένεται να είναι μία από αυτές που θα ξεχωρίσει, κυκλοφορώντας μια νέα έννοια στον τομέα των οθονών για smartphone.

Σύμφωνα με μια έκθεση του LetsGoDigital, ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που υπέβαλε η Sony στο World Intellectual Property Office (WIPO), υποδηλώνει ότι η ιαπωνική εταιρεία θα μπορούσε να ξεκινήσει την κυκλοφορία ενός smartphone με διαφανείς οθόνες.

Εικάζεται ότι η συσκευή θα είναι πτυσσόμενη, με διπλές οθόνες (μία μπροστά και μία πίσω). Και οι δύο οθόνες αναμένεται να έρθουν με έξι modes (τρία η κάθε μία) – διαφανές, ημιδιαφανές και αδιαφανές, τα οποία οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν αναλόγως.

Πώς λειτουργεί αυτή η τεχνολογία;

Και οι δύο οθόνες θα διαθέτουν εικονοστοιχεία αυτο-φωτισμού (διατεταγμένα σε matrix setup) που περιλαμβάνουν ένα στοιχείο ελέγχου φωτός. Το στοιχείο αυτό θα είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο της ποσότητας του εκπεμπόμενου φωτός και το φως θα ποικίλει, πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα μια διαφανή οθόνη.

Επιπλέον, η έκθεση υποδηλώνει ότι η νέα έννοια της διαφανούς οθόνης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα αναδιπλούμενο καθώς και ένα rollable smartphone, με αριθμούς οθόνης που κυμαίνονται από τέσσερις έως έξι.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα σχετικά με το αν αυτή η νέα ιδέα της διαφανούς οθόνης θα κυκλοφορήσει τελικά για τους καταναλωτές ή όχι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS