ΑρχικήinetSamsung και Google συνεργάζονται για τα νέα αναδιπλούμενα smartphones

Samsung και Google συνεργάζονται για τα νέα αναδιπλούμενα smartphones

SamsungΣτο συνέδριο της Samsung Developer 2018, ο κορεάτικος τεχνολογικός γίγαντας αποκάλυψε το αναδιπλούμενο smartphone της. Κι  ενώ η εταιρεία έδειξε απλώς ένα πρωτότυπο, σίγουρα μας έδωσε μια ιδέα για το τι να περιμένουμε.

Πριν από την αποκάλυψη, η εταιρεία παρουσίασε τη νέα της τεχνολογία Infinity Flex Display. Την ονόμασε ως «η επόμενη μεγάλη εξέλιξη στην τεχνολογία οθονών». Με βάση αυτή, η Samsung παρουσίασε ένα πρωτότυπο.

Με μία πρώτη ματιά, η συσκευή φαίνεται σαν ένα χοντρό και άσχημο smartphone με μια κοινή οθόνη αφής στο μπροστινό μέρος.

Ωστόσο, ανοίγει για να αποκαλύψει τη δεύτερη και μεγαλύτερη οθόνη του, που μετατρέπει το πτυσσόμενο τηλέφωνο σε tablet. Όταν είναι ανοιχτό, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Samsung δήλωσε ότι η οθόνη τους είναι εξαιρετικά ανθεκτική και μπορεί κανείς να τη διπλώσει και ξεδιπλώσει εκατοντάδες χιλιάδες φορές.

Στην εκδήλωση έγινε επίσης γνωστή και η δημιουργία μίας νέας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Samsung και της Google. Η εταιρεία τεχνολογίας, έχει ήδη ενεργοποιήσει την επερχόμενη ενσωματωμένη υποστήριξη του λειτουργικού συστήματος Android για τις νέες συσκευές που ονομάζονται “foldables”. Στόχος της Google, είναι να φέρει όλες τις λειτουργίες του Android στις νέες αναδιπλούμενες συσκευές, ώστε να δημιουργήσει μία πιο ολοκληρωμένη εμπειρία για τον χρήστη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS