ΑρχικήinetΣύντομα το Facebook θα σας δίνει 10 λεπτά για να διαγράψετε ένα...

Σύντομα το Facebook θα σας δίνει 10 λεπτά για να διαγράψετε ένα μήνυμα

Επιτέλους έρχεται στο Facebook μία λειτουργία που όλοι περιμέναμε πώς και πώς!

Σύντομα θα εισαχθεί ένα νέο χαρακτηριστικό που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαγράφετε ένα μήνυμα μέσα σε χρόνο 10 λεπτών, αφότου έχει σταλεί.

Την Τρίτη παρατηρήσαμε το νέο feature στα notes της καινούριας αναβάθμισης του Messenger μόνο για τις συσκευές με λογισμικό iOS αλλά μέχρι στιγμής είναι στη λίστα με τα features, μαρκαρισμένα ως «coming soon».

Facebook message delete

Ήδη από τον Απρίλιο είχε ανακοινωθεί πως η εταιρεία σχεδίαζε να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, καθώς η πλατφόρμα είχε ανιχνεύσει την διαγραφή μηνυμάτων στο Messenger από τον CEO της εταιρείας, Mark Zuckerberg. Ο λόγος που αναγκάστηκε να διαγράψει μηνύματα είναι για την αποφυγή μελλοντικών επιθέσεων και κλοπή προσωπικών δεδομένων από πιθανούς hackers.

Η αλήθεια είναι πως πέρασαν αρκετοί μήνες από την ανακοίνωση της εταιρείας τον Απρίλιο αλλά πολύ σύντομα όλοι μας θα έχουμε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία. Οι λόγοι για την συγκεκριμένη αλλαγή είναι απλοί και κατανοητοί. Ο καθένας μπορεί να στείλει κατά λάθος μία φωτογραφία, ένα βίντεο ή κάποια προσωπική πληροφορία σε ένα «λάθος» άτομο μέσω του Messenger.

Σύμφωνα λοιπόν με τα notes της αναβάθμισης, το νέο χαρακτηριστικό έρχεται πολύ σύντομα αλλά δεν δόθηκε η ακριβής ημερομηνία ούτε για συσκευές με λογισμικό iOS ούτε για συσκευές με Android. Σίγουρα αυτό το διάστημα γίνονται δοκιμές σε τυχαίους χρήστες της εφαρμογής και σύμφωνα με μία user η νέα ρύθμιση δείχνει κάπως έτσι:

Αναμένουμε με αγωνία το νέο και χρήσιμο feature της Facebook, όμως ένα βασικό ερώτημα ακόμα παραμένει. Θα έρχεται notification στους χρήστες πως έχει αποσυρθεί ένα μήνυμα από τη συνομιλία τους;

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS