Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Σύντομα το Facebook θα σας δίνει 10 λεπτά για να διαγράψετε ένα μήνυμα

Επιτέλους έρχεται στο Facebook μία λειτουργία που όλοι περιμέναμε πώς και πώς!

Σύντομα θα εισαχθεί ένα νέο χαρακτηριστικό που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαγράφετε ένα μήνυμα μέσα σε χρόνο 10 λεπτών, αφότου έχει σταλεί.

Την Τρίτη παρατηρήσαμε το νέο feature στα notes της καινούριας αναβάθμισης του Messenger μόνο για τις συσκευές με λογισμικό iOS αλλά μέχρι στιγμής είναι στη λίστα με τα features, μαρκαρισμένα ως «coming soon».

Facebook message delete

Ήδη από τον Απρίλιο είχε ανακοινωθεί πως η εταιρεία σχεδίαζε να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, καθώς η πλατφόρμα είχε ανιχνεύσει την διαγραφή μηνυμάτων στο Messenger από τον CEO της εταιρείας, Mark Zuckerberg. Ο λόγος που αναγκάστηκε να διαγράψει μηνύματα είναι για την αποφυγή μελλοντικών επιθέσεων και κλοπή προσωπικών δεδομένων από πιθανούς hackers.

Η αλήθεια είναι πως πέρασαν αρκετοί μήνες από την ανακοίνωση της εταιρείας τον Απρίλιο αλλά πολύ σύντομα όλοι μας θα έχουμε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία. Οι λόγοι για την συγκεκριμένη αλλαγή είναι απλοί και κατανοητοί. Ο καθένας μπορεί να στείλει κατά λάθος μία φωτογραφία, ένα βίντεο ή κάποια προσωπική πληροφορία σε ένα «λάθος» άτομο μέσω του Messenger.

Σύμφωνα λοιπόν με τα notes της αναβάθμισης, το νέο χαρακτηριστικό έρχεται πολύ σύντομα αλλά δεν δόθηκε η ακριβής ημερομηνία ούτε για συσκευές με λογισμικό iOS ούτε για συσκευές με Android. Σίγουρα αυτό το διάστημα γίνονται δοκιμές σε τυχαίους χρήστες της εφαρμογής και σύμφωνα με μία user η νέα ρύθμιση δείχνει κάπως έτσι:

Αναμένουμε με αγωνία το νέο και χρήσιμο feature της Facebook, όμως ένα βασικό ερώτημα ακόμα παραμένει. Θα έρχεται notification στους χρήστες πως έχει αποσυρθεί ένα μήνυμα από τη συνομιλία τους;

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *