ΑρχικήinetΤο Microsoft Word θα δημιουργεί αυτόματα to-do lists

Το Microsoft Word θα δημιουργεί αυτόματα to-do lists

Το Microsoft Office, ξεκίνησε να δοκιμάζει ένα καινούριο feature στον επεξεργαστή του Word, το οποίο θα ανιχνεύει τις σημειώσεις και τα μηνύματα του user και θα τα μετατρέπει αυτομάτως σε λίστες που μπορούν να τροποποιηθούν από τον χρήστη αργότερα. Από σήμερα κιόλας, η beta version του συγκεκριμένου feature είναι διαθέσιμη για κάποια Office μόνο για άτομα που διαθέτουν συσκευές Mac. Εντός των επόμενων εβδομάδων, θα γίνουν δοκιμές και σε συσκευές με Windows.

Word Microsoft Office

Η νέα λειτουργία των todo lists αποτελεί μέρος του Editor του Word και θα γίνει ένα από τα πιο σημαντικά βοηθήματα του χρήστη, καθώς θα τον βοηθήσει να οργανώσει τις σημειώσεις του, για τις οποίες χρησιμοποιούνταν μέχρι στιγμής άλλες εφαρμογές.

Πώς θα δημιουργούνται οι todo lists;

Αν πληκτρολογήσετε «todo» ή “<insert something here>” σε ένα έγγραφο του Word, ο Editor θα αναγνωρίσει το κείμενο και θα δημιουργήσει μία λίστα βασιζόμενη στα items. Εκτός από αυτό, θα κάνει διάφορες προτάσεις για λίστες, σύμφωνα με πρόσφατα αρχεία και έγγραφα που έχουν επεξεργασθεί. Επιπλέον, αν πληκτρολογήσετε <insert graph here>, θα εμφανισθούν πρόσφατα διαγράμματα που επεξεργαστήκατε στην πλαϊνή μπάρα, ώστε να εισάγετε εκεί ένα σχετικό γράφημα.

Σε περίπτωση που εργάζεσθε μαζί με κάποιον άλλον συνάδελφο πάνω σε ένα collaborative Word document, θα μπορείτε να γνωστοποιείτε στους συναδέλφους με το @-mention τα καθήκοντα που πρέπει να επιχειρήσουν. Το άτομο που έχετε αναφέρει θα λάβει ειδοποίηση μέσω email και θα μπορεί να σας απαντήσει απευθείας σε αυτό το email. Ακόμα και στην περίπτωση που ένα κομμάτι πληροφορίας διαφύγει, είναι δυνατό να συμπεριληφθεί στο email και να προστεθεί αυτόματα στο αρχείο του Word.

Πότε θα δούμε αυτά τα features;

Από σήμερα κιόλας θα είναι διαθέσιμα για ορισμένους users  Mac, οι οποίοι θα δώσουν feedback άμεσα για την απόδοση των νέων λειτουργιών. Για τους χρήστες Windows, ακολουθούν δοκιμές τις επόμενες εβδομάδες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS