Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
infosec

Group IB: Δυο hacker groups επιτίθενται σε Ρωσικές τράπεζες

Η Group IB εντόπισε μια τεράστια καμπάνια προσποιούμενη την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, με στόχο διάφορα Ρωσικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Τα...
Read More
infosec

Bug του Gmail επιτρέπει την τροποποίηση του «From:» header

Ένα Bug που εντοπίστηκε στην δομή του “From:” header του Gmail θα μπορούσε να εμφανίζει μια διαφορετική διεύθυνση email από...
Read More
infosec

Γιατί κλείδωσαν μυστηριωδώς οι λογαριασμοί της Apple;

Πιστεύετε πως επιχείρησε κάποιος να χακάρει τον Apple λογαριασμό σας; Δεν είστε ο μόνος! Από την Τρίτη, πολλοί χρήστες των...
Read More
Latest Posts

Το Microsoft Office για Mac αποκτά νέα Ribbon εικονίδια

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση για την έκδοση Mac της σουίτας παραγωγικότητας του Office ως μέρος του προγράμματος Office Insider.

Το Windows Insider πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν εκ των προτέρων τις ενημερώσεις του Office και να παρέχουν feedback που θα βοηθά στην τελειοποίηση νέων χαρακτηριστικών πριν οι βελτιώσεις μεταφερθούν σε όλους τους άλλους.

Office

Η σημερινή έκδοση είναι η 16.19.181104 και περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις για τη σουίτα του Office στο Mac, συμπεριλαμβανομένων των νέων εικονιδίων που ανακοίνωσε η Microsoft νωρίτερα για το ribbon.

Με τα νέα εικονίδια, το Microsoft Office for Mac παίρνει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, και δεδομένου ότι το ribbon εξακολουθεί να αποτελεί ουσιαστικό μέρος της εφαρμογής, όλες οι βελτιώσεις από αυτή την άποψη είναι αναμφισβήτητα ευπρόσδεκτες.

Αρχίζοντας με αυτήν την έκδοση, οι χρήστες του Οffice for Mac επιτρέπεται να εισάγουν φωτογραφίες στα έγγραφά τους χωρίς να εγκαταλείπουν τις εφαρμογές. Η Microsoft έχει συμπεριλάβει την υποστήριξη αναζήτησης Web για εικόνες, ώστε να μπορείτε να κάνετε γρήγορα μια αναζήτηση και στη συνέχεια να ενσωματώσετε το περιεχόμενο στο έγγραφό σας χωρίς κόπο.

Το ενημερωμένο πρόγραμμα-client του Outlook συνοδεύεται από πρόσθετες επιλογές κρυπτογράφησης. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση εισάγει μια λειτουργία Encrypt-only που επιτρέπει την κρυπτογράφηση από προεπιλογή για email.

Επιπλέον, η Microsoft φέρνει ένα συνοπτικό zoom στο Microsoft Οffice for Mac. Η εταιρεία εξηγεί:

«Δείτε όλα τα κομμάτια της παρουσίασής σας ταυτόχρονα σε ένα διαδραστικό πίνακα περιεχομένων. Όταν παρουσιάζετε, αποκτήστε την ευελιξία που χρειάζεστε για να είστε δημιουργικοί και να παρουσιάσετε τις διαφάνειες σας με οποιαδήποτε σειρά, να προχωρήσετε μπροστά ή να γυρίσετε πίσω ανάλογα με τις ανάγκες σας.»

Όπως καταλαβαίνουμε, αυτό είναι απλώς ένα preview της κατασκευής του Οffice για Mac, αλλά αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, το δημόσιο λανσάρισμα αναμένεται να γίνει αργότερα αυτό το μήνα. Μπορείτε να κάνετε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης σήμερα αν είστε εγγεγραμμένος στο Slow ring του προγράμματος Office Insider, αλλά να έχετε κατά νου ότι ορισμένα ζητήματα μπορεί να εξακολουθούν να υπάρχουν αφού δεν είναι η τελική έκδοση.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *