15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Το Microsoft Office για Mac αποκτά νέα Ribbon εικονίδια

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση για την έκδοση Mac της σουίτας παραγωγικότητας του Office ως μέρος του προγράμματος Office Insider.

Το Windows Insider πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν εκ των προτέρων τις ενημερώσεις του Office και να παρέχουν feedback που θα βοηθά στην τελειοποίηση νέων χαρακτηριστικών πριν οι βελτιώσεις μεταφερθούν σε όλους τους άλλους.

Office

Η σημερινή έκδοση είναι η 16.19.181104 και περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις για τη σουίτα του Office στο Mac, συμπεριλαμβανομένων των νέων εικονιδίων που ανακοίνωσε η Microsoft νωρίτερα για το ribbon.

Με τα νέα εικονίδια, το Microsoft Office for Mac παίρνει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, και δεδομένου ότι το ribbon εξακολουθεί να αποτελεί ουσιαστικό μέρος της εφαρμογής, όλες οι βελτιώσεις από αυτή την άποψη είναι αναμφισβήτητα ευπρόσδεκτες.

Αρχίζοντας με αυτήν την έκδοση, οι χρήστες του Οffice for Mac επιτρέπεται να εισάγουν φωτογραφίες στα έγγραφά τους χωρίς να εγκαταλείπουν τις εφαρμογές. Η Microsoft έχει συμπεριλάβει την υποστήριξη αναζήτησης Web για εικόνες, ώστε να μπορείτε να κάνετε γρήγορα μια αναζήτηση και στη συνέχεια να ενσωματώσετε το περιεχόμενο στο έγγραφό σας χωρίς κόπο.

Το ενημερωμένο πρόγραμμα-client του Outlook συνοδεύεται από πρόσθετες επιλογές κρυπτογράφησης. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση εισάγει μια λειτουργία Encrypt-only που επιτρέπει την κρυπτογράφηση από προεπιλογή για email.

Επιπλέον, η Microsoft φέρνει ένα συνοπτικό zoom στο Microsoft Οffice for Mac. Η εταιρεία εξηγεί:

«Δείτε όλα τα κομμάτια της παρουσίασής σας ταυτόχρονα σε ένα διαδραστικό πίνακα περιεχομένων. Όταν παρουσιάζετε, αποκτήστε την ευελιξία που χρειάζεστε για να είστε δημιουργικοί και να παρουσιάσετε τις διαφάνειες σας με οποιαδήποτε σειρά, να προχωρήσετε μπροστά ή να γυρίσετε πίσω ανάλογα με τις ανάγκες σας.»

Όπως καταλαβαίνουμε, αυτό είναι απλώς ένα preview της κατασκευής του Οffice για Mac, αλλά αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, το δημόσιο λανσάρισμα αναμένεται να γίνει αργότερα αυτό το μήνα. Μπορείτε να κάνετε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης σήμερα αν είστε εγγεγραμμένος στο Slow ring του προγράμματος Office Insider, αλλά να έχετε κατά νου ότι ορισμένα ζητήματα μπορεί να εξακολουθούν να υπάρχουν αφού δεν είναι η τελική έκδοση.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *