ΑρχικήinetΤο Microsoft Office για Mac αποκτά νέα Ribbon εικονίδια

Το Microsoft Office για Mac αποκτά νέα Ribbon εικονίδια

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση για την έκδοση Mac της σουίτας παραγωγικότητας του Office ως μέρος του προγράμματος Office Insider.

Το Windows Insider πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν εκ των προτέρων τις ενημερώσεις του Office και να παρέχουν feedback που θα βοηθά στην τελειοποίηση νέων χαρακτηριστικών πριν οι βελτιώσεις μεταφερθούν σε όλους τους άλλους.

Office

Η σημερινή έκδοση είναι η 16.19.181104 και περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις για τη σουίτα του Office στο Mac, συμπεριλαμβανομένων των νέων εικονιδίων που ανακοίνωσε η Microsoft νωρίτερα για το ribbon.

Με τα νέα εικονίδια, το Microsoft Office for Mac παίρνει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, και δεδομένου ότι το ribbon εξακολουθεί να αποτελεί ουσιαστικό μέρος της εφαρμογής, όλες οι βελτιώσεις από αυτή την άποψη είναι αναμφισβήτητα ευπρόσδεκτες.

Αρχίζοντας με αυτήν την έκδοση, οι χρήστες του Οffice for Mac επιτρέπεται να εισάγουν φωτογραφίες στα έγγραφά τους χωρίς να εγκαταλείπουν τις εφαρμογές. Η Microsoft έχει συμπεριλάβει την υποστήριξη αναζήτησης Web για εικόνες, ώστε να μπορείτε να κάνετε γρήγορα μια αναζήτηση και στη συνέχεια να ενσωματώσετε το περιεχόμενο στο έγγραφό σας χωρίς κόπο.

Το ενημερωμένο πρόγραμμα-client του Outlook συνοδεύεται από πρόσθετες επιλογές κρυπτογράφησης. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση εισάγει μια λειτουργία Encrypt-only που επιτρέπει την κρυπτογράφηση από προεπιλογή για email.

Επιπλέον, η Microsoft φέρνει ένα συνοπτικό zoom στο Microsoft Οffice for Mac. Η εταιρεία εξηγεί:

“Δείτε όλα τα κομμάτια της παρουσίασής σας ταυτόχρονα σε ένα διαδραστικό πίνακα περιεχομένων. Όταν παρουσιάζετε, αποκτήστε την ευελιξία που χρειάζεστε για να είστε δημιουργικοί και να παρουσιάσετε τις διαφάνειες σας με οποιαδήποτε σειρά, να προχωρήσετε μπροστά ή να γυρίσετε πίσω ανάλογα με τις ανάγκες σας.”

Όπως καταλαβαίνουμε, αυτό είναι απλώς ένα preview της κατασκευής του Οffice για Mac, αλλά αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, το δημόσιο λανσάρισμα αναμένεται να γίνει αργότερα αυτό το μήνα. Μπορείτε να κάνετε λήψη της ενημερωμένης έκδοσης σήμερα αν είστε εγγεγραμμένος στο Slow ring του προγράμματος Office Insider, αλλά να έχετε κατά νου ότι ορισμένα ζητήματα μπορεί να εξακολουθούν να υπάρχουν αφού δεν είναι η τελική έκδοση.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS