Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
Latest Posts

Το YouTube θα σταματήσει να εμφανίζει annotations στα βίντεο από το 2019

βίντεοΑυτά τα ενοχλητικά μηνύματα που εμφανίζονται όταν παρακολουθούμε ένα βίντεο στο YouTube (γνωστά και ως annotations) θα καταργηθούν από προεπιλογή, στις αρχές του 2019 σύμφωνα με τη Google.

Το YouTube είχε καταργήσει το Annotations Editor ήδη από το 2017, μαζί με τη δυνατότητα δημιουργίας νέων annotations ή επεξεργασίας των υπαρχόντων. Από τις 15 Ιανουαρίου 2019, τα εναπομείναντα annotations θα καταργηθούν επίσης.

Οι uploaders θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία όπως cards και end screens, για να προσθέτουν συνδέσμους σε σχετικά βίντεο. Τα end screens είναι ήδη διαθέσιμα στο YouTube Studio beta και τα cards θα ξεκινήσουν σύντομα.

Εκτός αυτού, το YouTube ανακοίνωσε επίσης ότι δεν θα επιτρέπει πλέον τη μεταφόρτωση νέων λιστών αναπαραγωγής ή ταινιών ή την επεξεργασία των υφιστάμενων στο Creator Studio. Τα Video credits που σας επιτρέπουν να προβάλλετε τα κανάλια που εμφανίζονται κάτω από την περιγραφή του βίντεο θα καταργηθούν επίσης. Δεν θα είστε πλέον σε θέση να δημιουργήσετε τέτοιου τύπου video credits. Αντίθετα, μπορείτε να συμπεριλάβετε τo URL του καναλιού ενός συνεργάτη στην περιγραφή του βίντεό σας.

Επιπλέον η λειτουργία για το Gmail που συμπληρώνει αυτόματα τις προτάσεις για τους χρήστες καθώς πληκτρολογούν, δεν θα προτείνει πλέον αντωνυμίες με βάση το φύλο, επειδή υπάρχει πιθανότητα η τεχνολογία » Smart Compose » της Google να προβλέψει λανθασμένα το φύλο κάποιου ατόμου και να προσβάλει ενδεχομένως ορισμένους χρήστες.

Ο product manager του Gmail, Paul Lambert, δήλωσε ότι ένας ερευνητής της εταιρείας ανακάλυψε το πρόβλημα τον Ιανουάριο όταν πληκτρολόγησε «Έχω συνάντηση με μία επενδυτή την επόμενη εβδομάδα» και το Smart Compose πρότεινε ως πιθανή επόμενη ερώτηση: «Θέλετε να τον συναντήσετε;» αντί για «την».

Οι καταναλωτές έχουν συνηθίσει τις «γκάφες» του autocorrect στα smartphones. Αλλά η Google αρνήθηκε να πάρει το ρίσκο, σε μια εποχή που τα ζητήματα φύλου αναδιαμορφώνουν την πολιτική και την κοινωνία και οι επικριτές ελέγχουν για πιθανές προκαταλήψεις στην τεχνητή νοημοσύνη όπως ποτέ άλλοτε.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *