ΑρχικήinetΣυγχρονισμός των Fast Pair συσκευών έρχεται από την Google

Συγχρονισμός των Fast Pair συσκευών έρχεται από την Google

Η Google κάνει μία ανανέωση και πλέον συγχρονίζει τα Fast Pair Bluetooth headsets και ηχεία μεταξύ Android συσκευών πιο εύκολα από ποτέ. Πλέον ο λογαριασμός σας Google μπορεί να θυμάται συσκευές που διαθέτουν την λειτουργιά Fast Pair (δεν την διαθέτουν όλες), και να μεταφέρει τις ρυθμίσεις σε όλες σας τις συσκευές.

fast pair google update

Το Fast Pair δεν είναι κάποια καινούρια λειτουργία. Πρωτοκυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2017, αλλά η υιοθέτηση του χαρακτηριστικού γίνεται με αργούς ρυθμούς.  Η σημερινή ενημέρωση της Google υπόσχεται συνεργασίες με την Anker και της Bose, ενώ τώρα η Google δηλώνει πως από του χρόνου θα υποστηρίζουν την λειτουργία και τα Chromebooks!

Όπως και πριν, κατά την ενεργοποίηση των Fast Pair ακουστικών ή ηχείων, εμφανίζεται αυτόματα ένα pop up στις Android συσκευές (για εκδόσεις 6.0 και νεότερες) κάνοντας την διαδικασία σύνδεσης ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη. Με το σημερινό Update, ο Google λογαριασμός σας θα θυμάται και θα συγχρονίζει αυτές τις συνδέσεις μεταξύ όλων σας των συσκευών.

Τα AirPods της Apple ακολουθούν τον ίδιο τρόπο λειτουργίας, καθώς συγχρονίζουν τις συνδέσεις με το Apple ID, και ύστερα τις μεταφέρουν σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό.

Το Fast Pair κάνει την σύνδεση πιο γρήγορη από ποτέ, ενώ θα έπρεπε να χρησιμοποιείται από όλες τις high end ασύρματες συσκευές, ειδικά τώρα που τα νέα smart phones καταργούν την audio jack θύρα, και την αντικαθιστούν με την θύρα USB-C.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS