Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Η αρχική σελίδα του Google, αποκτά καινούρια εμφάνιση

αρχικήΗ αρχική σελίδα του Google έχει υποστεί τη μεγαλύτερη αλλαγή της από τότε που ξεκίνησε. Δεν είναι πλέον μια καθαρή και λευκή ιστοσελίδα με ένα πλαίσιο αναζήτησης στο κέντρο της.

Η Google έχει ξεκινήσει την κυκλοφορία του Discover Feed σε χρήστες Android και iOS στις ΗΠΑ. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό ανοίγοντας το Google.com και αλλάζοντας την τοποθεσία σας σε αυτή των ΗΠΑ. Ακριβώς κάτω από το πλαίσιο αναζήτησης Google, θα δείτε το Google Feed, με θέματα και ειδήσεις που παρουσιάζονται σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Google προσφέρει ήδη παρόμοιο feed στην εφαρμογή Google search και στην αρχική σελίδα του Chrome. Ωστόσο, η έκδοση για υπολογιστές εξακολουθεί να παραμένει ανεπηρέαστη από αυτές τις αλλαγές. Είναι λογικό να επικεντρώνεται η Google περισσότερο στο πεδίο του mobile για προφανείς λόγους.

Όπως ακριβώς και στην εφαρμογή, μπορείτε κι εδώ να ενημερώσετε την Google εάν θέλετε να αποκρύψετε κάποιο συγκεκριμένο story ή θέλετε να απαγορεύσετε τα stories από μια συγκεκριμένη πηγή. Απλά πρέπει να πατήσετε το σύμβολο των τριών κουκίδων σε κάθε κάρτα και να επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Discover Feed στο πρόγραμμα περιήγησης;

Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Discover Feed σε ένα τηλέφωνο ή tablet Android, απλώς ανοίξτε το Google.com και στη συνέχεια πατήστε στη γραμμή του μενού. Τώρα μεταβείτε στο Settings > Discover και επιλέξτε Don’t Show στην αρχική σελίδα και είστε έτοιμοι.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *