ΑρχικήHow ToΤο domain .new απλοποιεί τη δημιουργία Google Docs, Sheets, Slides

Το domain .new απλοποιεί τη δημιουργία Google Docs, Sheets, Slides

GoogleΗ Google μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο χαρακτηριστικό για τη δημιουργία Google Docs, Sheets, Slides, Sites ή Forums. Εάν είστε συχνός χρήστης των εγγράφων ή απλά επιθυμείτε να υπάρχει ένας πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος δημιουργίας νέων εγγράφων, η Google βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει σε αυτό.

Η εταιρεία εισήγαγε το domain “.new” για τη δημιουργία Google Docs, Sheets, Slides, Sites ή Forums άμεσα, απλά πληκτρολογώντας στο πλαίσιο αναζήτησης.

Πληκτρολογήστε “service name.new” και είστε έτοιμοι! Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε σε ένα νέο έγγραφο / διαφάνεια / φύλλο κλπ.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο φύλλο(Sheet). Τα συνήθη βήματα είναι να πάτε στην αρχική σελίδα και να κάνετε κλικ στο “Δημιουργία νέου υπολογιστικού φύλλου”.

Αλλά με αυτό το νέο τέχνασμα της Google, μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε “sheet.new” και θα δημιουργήσετε αμέσως ένα κενό φύλλο!

Η εταιρεία έχει επίσης αποκτήσει όλες τις παραλλαγές του domain που μπορείτε να σκεφτείτε. Για παράδειγμα το “sheet.new” μπορεί επίσης να πληκτρολογηθεί ως “sheets.new” ή “spreadsheet.new”.

Ομοίως, για τη δημιουργία μιας νέας διαφάνειας (Slide), μπορείτε να πληκτρολογήσετε “slide.new”, “slides.new”, “deck.new” και “presentation.new”.

Ακόμη και αν κάνετε ένα τυπογραφικό λάθος, η εταιρεία έχει σιγουρέψει ότι θα έχετε το σωστό αποτέλεσμα. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν πληκτρολογείτε “www” στο πλαίσιο του domain.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της νέας δυνατότητας στο Twitter, πολλοί χρήστες τη χαιρέτισαν με ενθουσιασμό αφού θεωρούν ότι αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Ορισμένοι μάλιστα πήγαν ένα βήμα πιο πέρα και άρχισαν να ζητούν και άλλες συντομεύσεις, όπως η άμεση δημιουργία email μέσω του “e-mail.new” ή το “Draw.new” για τη ζωγραφική.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS