Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα
infosec

Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα

Το Google Play Store, δυστυχώς φιλοξενεί πολλές εφαρμογές adware και clickfraud για συσκευές Android. Μια πρόσφατη έρευνα έριξε φως σε...
Read More
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
Latest Posts

Το domain .new απλοποιεί τη δημιουργία Google Docs, Sheets, Slides

GoogleΗ Google μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο χαρακτηριστικό για τη δημιουργία Google Docs, Sheets, Slides, Sites ή Forums. Εάν είστε συχνός χρήστης των εγγράφων ή απλά επιθυμείτε να υπάρχει ένας πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος δημιουργίας νέων εγγράφων, η Google βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει σε αυτό.

Η εταιρεία εισήγαγε το domain «.new» για τη δημιουργία Google Docs, Sheets, Slides, Sites ή Forums άμεσα, απλά πληκτρολογώντας στο πλαίσιο αναζήτησης.

Πληκτρολογήστε «service name.new» και είστε έτοιμοι! Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε σε ένα νέο έγγραφο / διαφάνεια / φύλλο κλπ.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο φύλλο(Sheet). Τα συνήθη βήματα είναι να πάτε στην αρχική σελίδα και να κάνετε κλικ στο «Δημιουργία νέου υπολογιστικού φύλλου».

Αλλά με αυτό το νέο τέχνασμα της Google, μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε «sheet.new» και θα δημιουργήσετε αμέσως ένα κενό φύλλο!

Η εταιρεία έχει επίσης αποκτήσει όλες τις παραλλαγές του domain που μπορείτε να σκεφτείτε. Για παράδειγμα το «sheet.new» μπορεί επίσης να πληκτρολογηθεί ως «sheets.new» ή «spreadsheet.new».

Ομοίως, για τη δημιουργία μιας νέας διαφάνειας (Slide), μπορείτε να πληκτρολογήσετε «slide.new», «slides.new», «deck.new» και «presentation.new».

Ακόμη και αν κάνετε ένα τυπογραφικό λάθος, η εταιρεία έχει σιγουρέψει ότι θα έχετε το σωστό αποτέλεσμα. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν πληκτρολογείτε «www» στο πλαίσιο του domain.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της νέας δυνατότητας στο Twitter, πολλοί χρήστες τη χαιρέτισαν με ενθουσιασμό αφού θεωρούν ότι αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Ορισμένοι μάλιστα πήγαν ένα βήμα πιο πέρα και άρχισαν να ζητούν και άλλες συντομεύσεις, όπως η άμεση δημιουργία email μέσω του «e-mail.new» ή το «Draw.new» για τη ζωγραφική.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *