ΑρχικήinetΈτοιμες οι ενημερώσεις KB4462923 και KB4462926 για Windows 7 και 8.1

Έτοιμες οι ενημερώσεις KB4462923 και KB4462926 για Windows 7 και 8.1

Εκτός από τις ενημερώσεις των Windows 10 που κυκλοφόρησαν την Τρίτη, η Microsoft δημοσίευσε επίσης ενημερώσεις για τα Windows 7 και τα Windows 8.1. Τα Windows 7 Service Pack 1 και τα Windows Server 2008 R2 Service Pack θα λάβουν την ενημέρωση KB4462923 και την KB4462915 η οποία αφορά θέματα ασφάλειας. Και τα δύο updates θα διανεμηθούν ταυτόχρονα στους χρήστες.

microsoft updates older windows

Σύμφωνα με τις επίσημες δημοσιεύσεις κυκλοφορίας, τα επερχόμενα updates περιλαμβάνουν “ενημερώσεις ασφαλείας για το Windows Media Player, τα γραφικά στοιχεία των Windows, τα συστήματα αποθήκευσης αρχείων, τον πυρήνα του λειτουργικού συστήματος και τον μηχανισμό βάσης δεδομένων Microsoft JET”.

Τα Windows 8.1 και Windows Server 2012 R2 θα λάβουν την ενημέρωση KB4462926 και για θέματα ασφάλειας την KB4462941, όπου και αυτές θα διανεμηθούν ταυτόχρονα και θα αντιμετωπίσουν παρόμοια ζητήματα όπως και τα παραπάνω updates.

Οι ενημέρωσεις των Windows 7 μέχρι σήμερα περιλαμβάνουν ένα γνωστό ζήτημα. Όπως εξηγεί η Microsoft, σε ορισμένες περιπτώσεις ο ελεγκτής διεπαφής δικτύου μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί. Με άλλα λόγια, θα μπορούσατε να χάσετε τη συνδεσιμότητα του δικτύου και η Microsoft ισχυρίζεται ότι ο ένοχος για αυτό είναι ένα αρχείο που λείπει με την ονομασία oem.inf.

Οι τεχνικοί της Microsoft εργάζονται αυτή τη στιγμή πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και η επίλυση του δεν θα αργήσει να έρθει. Μέχρι τότε οι χρήστες μπορούν να εντοπίζουν τις αλλαγές υλικού στο Device Manager για να επαναφέρουν τη λειτουργικότητα του δικτύου.

Δεν υπάρχουν αναφορές για αποτυχημένες εγκαταστάσεις των ενημερώσεων, αν και οι μηνιαίες ενημερώσεις για τα Windows 7 και 8.1 σπάνια έχουν επηρεαστεί από τέτοια θέματα. Στις περισσότερες από τις περιπτώσεις, οι ενημερώσεις που επηρεάστηκαν ήταν αυτές που αφορούσαν συγκεκριμένα τα Windows 10.

Μπορείτε να κάνετε λήψη των νέων ενημερώσεων από το Windows Update αυτήν τη στιγμή ή μπορείτε να επισκεφτείτε τον κατάλογο Microsoft Update, εάν θέλετε να κατεβάσετε χειροκίνητα τις ενημερώσεις για περαιτέρω εγκαταστάσεις σε συστήματα χωρίς πρόσβαση στο Internet.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS