ΑρχικήinetΔείτε το εργονομικό πληκτρολόγιο TYPI, με το μοναδικό σχεδιασμό

Δείτε το εργονομικό πληκτρολόγιο TYPI, με το μοναδικό σχεδιασμό

πληκτρολόγιοΤο TYPI είναι ένα νέο εργονομικό πληκτρολόγιο που προσφέρει μοναδικό μορφολογικό σχήμα σε σύγκριση με τα τυπικά σχέδια πληκτρολογίου. Σχεδιασμένο για να παρέχει ένα πιο αποτελεσματικό και άνετο τρόπο πληκτρολόγησης, το TYPI έχει ξεκινήσει μέσω του Kickstarter αυτή την εβδομάδα και είναι τώρα διαθέσιμο, με τιμές που ξεκινούν από $ 149. Όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα, η διάταξη του πληκτρολογίου είναι τετραγωνική και όχι μακρόστενη και ορθογώνια όπως σε ένα παραδοσιακό πληκτρολόγιο.

Η ομάδα ανάπτυξης εξηγεί λίγα περισσότερα σχετικά με την έμπνευση του TYPI. «Από το 2012, δημιουργούμε πληκτρολόγια που συγχωνεύουν το gaming με την εμπειρία πληκτρολόγησης. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 69,27% των πληκτρολογίων απαιτεί τη χρήση του αριστερού χεριού για την πληκτρολόγηση, ενώ το ποντίκι λειτουργεί με το δεξί. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα πληκτρολόγιο και όχι μια γραφομηχανή. Το TYPI είναι το τέλειο πληκτρολόγιο για επαγγελματίες συγγραφείς, προγραμματιστές και όλους τους ψηφιακούς επαγγελματίες – βελτιώνοντας την αποδοτικότητα, επιτρέποντας στους χρήστες να πληκτρολογούν άνετα και φυσικά, λειτουργώντας τέλεια με το ποντίκι και γενικά προωθώντας μια πιο γρήγορη και άνετη πληκτρολόγηση, καταβάλλοντας λιγότερη προσπάθεια.»

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της καμπάνιας στο Kickstarter, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες του πληκτρολογίου TYPI και να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δωρεές που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε το πληκτρολόγιο να  συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζεται για να προχωρήσει στην παραγωγή.

Kickstarter

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS