Ευπάθειες σε password managers μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χάκερς
infosec

Ευπάθειες σε password managers μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χάκερς

Οι ερευνητές του ISE δήλωσαν την Τρίτη ότι οι password managers 1Password, KeePass, LastPass και Dashline έχουν ευπάθειες που θα...
Read More
infosec

Το Rietspoof malware εξαπλώνεται μέσω Facebook Messenger και Skype

Σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το Σάββατο (16 Φεβρουαρίου), οι ερευνητές περιέγραψαν ένα νέο malware, τo οποίo χαρακτήρισαν ως «κακόβουλο...
Read More
infosec

Κινέζοι και Ιρανοί hacker ανανεώνουν τις επιθέσεις τους στις Αμερικάνικες εταιρείες

Επιχειρήσεις και κυβερνητικές υπηρεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει στόχος επιθέσεων από Ιρανούς και Κινέζους hacker που οι ειδικοί της...
Read More
infosec

Το Microsoft Teams εκτός λειτουργίας. Επιτυχής αποκατάσταση

Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Slack της Microsoft, το Microsoft Teams, βρέθηκε εκτός λειτουργίας χτες. Οι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα σύνδεσης με...
Read More
infosec

Hacked από Ινδούς το website του Υπουργείου Εξωτερικών του Πακιστάν

Εν μέσω έντονων εντάσεων μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν μετά από τη θανατηφόρα επίθεση Pulwama στις 14 Φεβρουαρίου, το Σάββατο, ο...
Read More
Latest Posts

Το Microsoft Office Update φέρνει νέα χαρακτηριστικά στα iPhone

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση του Office Insider στο iOS, καθώς η εταιρεία ξεκινά να δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά πριν τα κυκλοφορήσει στο κοινό  αργότερα αυτό το μήνα.

Τώρα στην έκδοση 2.18 για το Word, το Excel, το PowerPoint και το OneNote, αυτή η τελευταία ενημερωμένη έκδοση του Office Insider είναι μια προεπισκόπηση της ενημέρωσης δυνατοτήτων του Οκτωβρίου 2018 και περιλαμβάνει τρία διαφορετικά νέα χαρακτηριστικά.

Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχει μια νέα επιλογή εισαγωγής και επεξεργασίας εικονιδίων σε Word, Excel και PowerPoint. Ξεκινώντας με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, η Microsoft επιτρέπει στους πελάτες να “χρησιμοποιούν εικονίδια για να προσθέσουν οπτικό αντίκτυπο στο έγγραφό τους εισάγοντας και επεξεργάζοντας ένα ή περισσότερα από τα 500 εικονίδια μας”.

Εάν χρησιμοποιείτε το PowerPoint, υπάρχουν περισσότερα για εσάς σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση. Η Microsoft έχει προσθέσει νέες επιλογές εκτύπωσης και μπορείτε να ρυθμίσετε ακριβώς τι θέλετε να εκτυπώσετε, συμπεριλαμβανομένων slide με σημειώσεις, πολλαπλών slide σε μια σελίδα και full-page slide.

Και τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, υπάρχουν καινούρια χαρακτηριστικά και για το Outlook. Τώρα μπορείτε να αναζητήσετε ένα κοινόχρηστο ημερολόγιο από το Outlook και να το ανοίξετε απευθείας στο iPhone.

Η Microsoft κυκλοφορεί ενημερώσεις για το Office στο iOS κάθε μήνα ως μέρος του προγράμματος Insider του Office και αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να παραμείνει δεσμευμένη σε κινητές συσκευές ανεξάρτητα από την πλατφόρμα.

Με τις εφαρμογές του Office Mobile να εγκαταλείπουν τα Windows, η Microsoft θέλει να επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου σε Android και iOS και αυτές οι μηνιαίες βελτιώσεις παίζουν προφανώς καθοριστικό ρόλο. Η εταιρεία έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή της να ευθυγραμμίσει τις εφαρμογές για κινητά με αυτές του desktop, έτσι οι σημαντικές ενημερώσεις λειτουργιών θα κυκλοφορήσουν στις επόμενες ενημερώσεις.

Όλα τα iPhone και iPad θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν τη νέα ενημέρωση με αυτές τις βελτιώσεις τις επόμενες εβδομάδες από το App Store. Μπορείτε να τις δοκιμάσετε τώρα χωρίς να περιμένετε, απλώς προσχωρήστε στο πρόγραμμα Office Insider εδώ.

Office

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *