Κι άλλη παραβίαση δεδομένων στο Facebook: εκτέθηκαν φωτογραφίες 6,8 εκατομμυρίων χρηστών
infosec

Κι άλλη παραβίαση δεδομένων στο Facebook: εκτέθηκαν φωτογραφίες 6,8 εκατομμυρίων χρηστών

Μία νέα παραβίαση δεδομένων στο Facebook, προέκυψε από ένα σφάλμα στο Photo API, το οποίο επέτρεψε σε προγραμματιστές εφαρμογών να...
Read More
infosec

Chromebook: Η εφαρμογή Family Link προστατεύει τα παιδία σας στο διαδίκτυο

Η Google εισήγαγε επιπλέον δυνατότητες ελέγχου στους φορητούς υπολογιστές Chromebook, στους οποίους οι γονείς θα μπορούν πλέον να ορίζουν χρονικά...
Read More
infosec

Brave: Επιλέγει Chromium όπως οι Google Chrome, Vivaldi, Opera, Edge

Το Chromium code base ανοιχτού κώδικα της Google κερδίζει σταθερά έδαφος. Μετά την απόφαση της Microsoft να το χρησιμοποιήσει για...
Read More
infosec

e-volution awards 2019: Δύο βραβεία για την υπηρεσία Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών της cosmoONE

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την ανάπτυξη πρωτοποριακών εφαρμογών ηλεκτρονικού επιχειρείν, απέσπασε η cosmoONE στα e-volution awards 2019, το θεσμό που...
Read More
infosec

Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα

Το Google Play Store, δυστυχώς φιλοξενεί πολλές εφαρμογές adware και clickfraud για συσκευές Android. Μια πρόσφατη έρευνα έριξε φως σε...
Read More
Latest Posts

Το Microsoft Office Update φέρνει νέα χαρακτηριστικά στα iPhone

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση του Office Insider στο iOS, καθώς η εταιρεία ξεκινά να δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά πριν τα κυκλοφορήσει στο κοινό  αργότερα αυτό το μήνα.

Τώρα στην έκδοση 2.18 για το Word, το Excel, το PowerPoint και το OneNote, αυτή η τελευταία ενημερωμένη έκδοση του Office Insider είναι μια προεπισκόπηση της ενημέρωσης δυνατοτήτων του Οκτωβρίου 2018 και περιλαμβάνει τρία διαφορετικά νέα χαρακτηριστικά.

Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχει μια νέα επιλογή εισαγωγής και επεξεργασίας εικονιδίων σε Word, Excel και PowerPoint. Ξεκινώντας με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, η Microsoft επιτρέπει στους πελάτες να «χρησιμοποιούν εικονίδια για να προσθέσουν οπτικό αντίκτυπο στο έγγραφό τους εισάγοντας και επεξεργάζοντας ένα ή περισσότερα από τα 500 εικονίδια μας».

Εάν χρησιμοποιείτε το PowerPoint, υπάρχουν περισσότερα για εσάς σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση. Η Microsoft έχει προσθέσει νέες επιλογές εκτύπωσης και μπορείτε να ρυθμίσετε ακριβώς τι θέλετε να εκτυπώσετε, συμπεριλαμβανομένων slide με σημειώσεις, πολλαπλών slide σε μια σελίδα και full-page slide.

Και τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, υπάρχουν καινούρια χαρακτηριστικά και για το Outlook. Τώρα μπορείτε να αναζητήσετε ένα κοινόχρηστο ημερολόγιο από το Outlook και να το ανοίξετε απευθείας στο iPhone.

Η Microsoft κυκλοφορεί ενημερώσεις για το Office στο iOS κάθε μήνα ως μέρος του προγράμματος Insider του Office και αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να παραμείνει δεσμευμένη σε κινητές συσκευές ανεξάρτητα από την πλατφόρμα.

Με τις εφαρμογές του Office Mobile να εγκαταλείπουν τα Windows, η Microsoft θέλει να επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου σε Android και iOS και αυτές οι μηνιαίες βελτιώσεις παίζουν προφανώς καθοριστικό ρόλο. Η εταιρεία έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή της να ευθυγραμμίσει τις εφαρμογές για κινητά με αυτές του desktop, έτσι οι σημαντικές ενημερώσεις λειτουργιών θα κυκλοφορήσουν στις επόμενες ενημερώσεις.

Όλα τα iPhone και iPad θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν τη νέα ενημέρωση με αυτές τις βελτιώσεις τις επόμενες εβδομάδες από το App Store. Μπορείτε να τις δοκιμάσετε τώρα χωρίς να περιμένετε, απλώς προσχωρήστε στο πρόγραμμα Office Insider εδώ.

Office

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *