ΑρχικήinetBluestacks και MSI φέρνουν το Android gaming στου υπολογιστές μας

Bluestacks και MSI φέρνουν το Android gaming στου υπολογιστές μας

Το Bluestacks, ένα γνωστό Android emulator για υπολογιστές με Windows και Mac, θα συνεργαστεί με την MSI, η οποία θα φέρει προεγγατεστημένο το Bluestacks emulator σε όλα τα καινούρια gaming pc που θα πουλάει.

Bluestacks MSI android emulator

“Το pc gaming έχει σημειώσει ραγδαία αύξηση που οφείλεται στα esports, σε δημοφιλή streams και νέους τίτλους όπως είναι το PUBG και το Fortnite. Την σήμερον ημέρα, μεγάλο ποσοστό των πωλήσεων φορητών και σταθερών υπολογιστών οφείλεται στο pc gaming.” Αναφέρει ο Clark Peng, γενικός διευθυντής και product management της MSI.

“Ο λόγος για τον οποίο θα ενσωματώσουμε την εφαρμογή του Bluestacks στα νέα μας gaming συστήματα είναι επειδή είναι κάτι που θεωρούμε ότι οι πελάτες μας χρειάζονται, ενώ παράλληλα θα διευρύνουμε την αγορά μας. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε παρατηρήσει ότι το gaming σε smartphones έχει σημειώσει μεγάλη άνοδο, σε αντίθεση με την σχεδόν σταθερή πορεία των desktop και laptop. Στόχος μας είναι να ανατρέψουμε τα δεδομένα”

Η συνεργασία της MSI με το Bluestacks έρχεται με την κυκλοφορία του Bluestacks 4, μιας αρκετά ανανεωμένης έκδοσης του emulator, που «τρέχει» την έκδοση Android Nougat.

Η νέα αυτή έκδοση διαθέτει ένα πιο απλοϊκό menu, την δυνατότητα να τρέχουν ταυτόχρονα πολλά instances της ίδιας εφαρμογής, προτεινόμενες εφαρμογές σχετικές με το ιστορικό του χρήστη, καθώς και ένα ανανεωμένο Installer που έχει την δυνατότητα να διατηρήσει τα δεδομένα του χρήστη πριν την αναβάθμιση από παλαιότερη έκδοση. Επιπλέον, για λόγους ευχρηστίας και ευκολίας, έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις στα keymaps του emulator, καθώς και έχει προστεθεί plug-and-play λειτουργία για gaming χειριστήρια.

“Το Bluestacks 4 σημειώνει σημαντικές βελτιώσεις στην αρχιτεκτονική που βασίζεται. Πλέον ο τρόπος με τον οποίο «επικοινωνεί» το Android runtime με τα Windows μπορούν να παρέχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από ένα Android κινητό, σημειώνοντας έως και 6 φορές υψηλότερες επιδώσεις από το Samsung Galaxy s9.

Τέλος ήταν δυνατή η εύκολη αναπαραγωγή παιχνιδιών χρησιμοποιώντας μόνο το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS