ΑρχικήinetΑυτό θα μπορούσε να είναι το πρώτο smartphone της Samsung με τέσσερις...

Αυτό θα μπορούσε να είναι το πρώτο smartphone της Samsung με τέσσερις κάμερες

Αφού λανσάρισε το δικό της τηλέφωνο με τριπλή κάμερα πριν από λίγες ημέρες, η Samsung είναι έτοιμη να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να αποκαλύψει την πρώτη της συσκευή τεσσάρων καμερών.

Το smartphone, το οποίο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ως Galaxy A9, θα είναι μια αναβάθμιση από το πρόσφατα λανσαρισμένο Galaxy A7, και σύμφωνα με μια νέα διαρροή, μπορεί να τροφοδοτείται από ένα τσιπ Snapdragon 660.

Ο επεξεργαστής είναι σαφής ένδειξη ότι παρά το σύστημα τετραπλής κάμερας, η Samsung θα τοποθετήσει τη συσκευή ως μοντέλο μεσαίας εμβέλειας.

Επιπλέον, το A9 θα μπορούσε να διαθέτει οθόνη FHD + 6,38 ιντσών και να λειτουργεί με μπαταρία 3.720 mAh. Ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα εξακολουθήσει να προσφέρεται επίσης, αν και η θέση του δεν είναι ακόμη γνωστή με ακρίβεια.

Η εγκατάσταση της κάμερας θα αποτελείται από τέσσερις μονάδες στο πίσω μέρος, με δύο διαφορετικούς αισθητήρες για ζουμ (10-megapixel και 5-megapixel). Η Samsung ίσως προσπαθεί να προσφέρει ένα υψηλότερο επίπεδο οπτικού ζουμ, αν και ο ακριβής σκοπός αυτού παραμένει ένα αίνιγμα για όλους.

Επιπλέον, η συσκευή θα διαθέτει μια φωτογραφική μηχανή 24 megapixel, η οποία θα λαμβάνει τα περισσότερα πλάνα σε λειτουργία αυτόματης λειτουργίας, καθώς και έναν αισθητήρα ευρείας γωνίας 8 megapixel με οπτικό πεδίο 120 μοιρών.

Βασικά, κάθε αισθητήρας, είτε μόνος είτε συνδυασμένος με έναν δεύτερο, θα πρέπει να προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες σε ορισμένους τρόπους λειτουργίας και συνθήκες. Για παράδειγμα, μία από τις κάμερες θα μπορούσε να υποστηρίξει το εφέ bokeh, επιτρέποντας στους χρήστες να ρυθμίζουν την ποσότητα θολώματος στις φωτογραφίες.

Το Galaxy A9 θα είναι επίσης εξοπλισμένο με κάμερα 24-megapixel στο μπροστινό μέρος ειδικά για selfies και video calls.

Το νέο smartphone θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, όταν η Samsung θα φιλοξενήσει το δικό της συνέδριο προγραμματιστών στις ΗΠΑ. Ένα άλλο μοντέλο αναμένεται επίσης, δεδομένου ότι η εταιρεία θα μπορούσε να λανσάρει το πρώτο πτυσσόμενο smartphone της. Ωστόσο, οι πωλήσεις αναμένεται να αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2019.

Samsung

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS