ΑρχικήinetΗ Samsung αποκαλύπτει το νέο αναδιπλούμενο smartphone της

Η Samsung αποκαλύπτει το νέο αναδιπλούμενο smartphone της

Η Samsung εργάζεται πάνω στην τεχνολογία αναδιπλούμενης οθόνης για χρόνια και φέτος σκοπεύει να λανσάρει το πρώτο της smartphone που θα υποστηρίζει την τεχνολογία αυτή. Το CNBC αναφέρει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Samsung, DJ Koh, έκανε λόγο πως η συσκευή θα μπορούσε να παρουσιαστεί στο συνέδριο των προγραμματιστών της Samsung το Νοέμβριο, αλλά δεν είναι σαφές εάν οι καταναλωτές θα μπορέσουν πραγματικά να αγοράσουν το πτυσσόμενο τηλέφωνο φέτος. Ο Koh παραδέχτηκε ότι η συσκευή είχε “περίπλοκο” σχεδιασμό και φήμες ανέφεραν ότι η Samsung θα λανσάρει ένα τηλέφωνο με εύκαμπτη οθόνη κάτω από τις ίδιες προδιαγραφές που έθεσε το Galaxy Note της εταιρείας.

samsung reveals foldable smartphone

Η Samsung πειραματίζεται με οθόνες OLED εδώ και χρόνια και η εταιρία παρουσίασε για πρώτη φορά ένα πρωτότυπο το 2012. Έκτοτε, η Samsung έχει δοκιμάσει να λανσάρει smartphones διπλής οθόνης, με σκοπό να καινοτομήσει στην αγορά. Η Koh δεν αναφέρει πολλές λεπτομέριες για το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung, αλλά αναγνωρίζει πως η συσκευή και τα χαρακτηριστικά της πρέπει να κάνουν τους καταναλωτές να αντιδρούν λέγοντας “αυτός είναι ο λόγος που το έκανε η Samsung”.

Η Samsung κυκλοφόρησε μια διαφήμιση για ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο το 2014. Η διαφήμιση αφορούσε μια συσκευή με μια εύκαμπτη οθόνη που διπλώνεται από ένα tablet σε ένα κινητό τηλέφωνο. Η συσκευή της Samsung μπορεί να περιλαμβάνει μια ενιαία οθόνη 7 ιντσών, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε νωρίτερα φέτος από το The Wall Street Journal. Η οθόνη θα αναδιπλώνεται κατά το ήμισυ σαν ένα πορτοφόλι, με το εξωτερικό της συσκευής να εμφανίζει μια μικρή μπάρα πληροφοριών.

Η Samsung δεν είναι η μοναδική εταιρεία που αναπτύσσει πτυσσόμενες συσκευές. Η Lenovo εργάζεται σε τηλεκατευθυνόμενα τηλέφωνα και tablet και η Microsoft στοχεύει εδώ και χρόνια σε μια συσκευή επιφάνειας διπλής οθόνης. Η LG αποκάλυψε ακόμη μια αναδιπλούμενη τηλεόραση OLED 65 ιντσών νωρίτερα αυτό το έτος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS