15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Samsung: Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Bixby κουμπί στο Note 9

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του Galaxy Note 9 για κάποιους αγοραστές είναι η έλλειψη μιας επιλογής που καθιστά δυνατή την απενεργοποίηση του αποκλειστικού κουμπιού Bixby.

Για όσους χρησιμοποιούν το Bixby αυτό είναι ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό επειδή βοηθάει στην εκκίνηση του ψηφιακού βοηθού γρηγορότερα, ενώ για άλλους είναι μια απογοητευτική μέθοδος ειδικά επειδή είναι εξαιρετικά εύκολο να πιέσετε το κουμπί κατά λάθος.

Η Samsung δεν προσφέρει καμία δυνατότητα απενεργοποίησης του κουμπιού Bixby, αλλά αν ένα tweet που δημοσιεύτηκε από τη Samsung Germany αληθεύει, υπάρχει πιθανότητα η εταιρεία να αναθεωρήσει σύντομα αυτή την προσέγγιση.

«Δουλεύουμε επάνω σε αυτό. Η απενεργοποίηση του κουμπιού Bixby στην οθόνη κλειδώματος θα πρέπει να είναι έτοιμη μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη” λέει το tweet.

Είναι παράξενο επειδή οι πληροφορίες που αναφέρει δημιουργούν ερωτηματικά σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστεί το χαρακτηριστικό απενεργοποίησης του πλήκτρου Bixby.

Το tweet αναφέρει την οθόνη κλειδώματος ως τον τόπο όπου θα απενεργοποιηθεί το Bixby, αλλά το κουμπί δεν λειτουργεί εκεί ούτως ή άλλως. Αν πατήσετε το κουμπί Bixby ενώ βρίσκεστε σε κλειδωμένη οθόνη, το Galaxy Note 9 σάς ζητά να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο, εκτός και αν δεν χρησιμοποιείται σύστημα ξεκλειδώματος, οπότε ο βοηθός ξεκινά αμέσως.

Ταυτόχρονα, υπάρχει η πιθανότητα η Samsung να αφήσει τους χρήστες να απενεργοποιήσουν το κουμπί Bixby μόνο σε ορισμένες «περιοχές», αφήνοντάς το ενεργοποιημένο σε άλλες.

Η SamMobile εικάζει ότι ο λόγος για τον εξαναγκασμό χρησιμοποίησης του Bixby κουμπιού στους χρήστες κατά τους πρώτους μήνες της διαθεσιμότητας του Galaxy Note 9 είναι για να καταστήσει τους πελάτες ενήμερους για την ύπαρξή του, ειδικά επειδή η συσκευή έρχεται με το σύστημα φωνητικής αναγνώρισης δεύτερης γενιάς. Παραμένει να δούμε πότε και αν θα κυκλοφορήσουν αυτές οι νέες επιλογές.

Note

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *