ΑρχικήinetSamsung: Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Bixby κουμπί στο Note 9

Samsung: Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Bixby κουμπί στο Note 9

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του Galaxy Note 9 για κάποιους αγοραστές είναι η έλλειψη μιας επιλογής που καθιστά δυνατή την απενεργοποίηση του αποκλειστικού κουμπιού Bixby.

Για όσους χρησιμοποιούν το Bixby αυτό είναι ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό επειδή βοηθάει στην εκκίνηση του ψηφιακού βοηθού γρηγορότερα, ενώ για άλλους είναι μια απογοητευτική μέθοδος ειδικά επειδή είναι εξαιρετικά εύκολο να πιέσετε το κουμπί κατά λάθος.

Η Samsung δεν προσφέρει καμία δυνατότητα απενεργοποίησης του κουμπιού Bixby, αλλά αν ένα tweet που δημοσιεύτηκε από τη Samsung Germany αληθεύει, υπάρχει πιθανότητα η εταιρεία να αναθεωρήσει σύντομα αυτή την προσέγγιση.

“Δουλεύουμε επάνω σε αυτό. Η απενεργοποίηση του κουμπιού Bixby στην οθόνη κλειδώματος θα πρέπει να είναι έτοιμη μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη” λέει το tweet.

Είναι παράξενο επειδή οι πληροφορίες που αναφέρει δημιουργούν ερωτηματικά σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστεί το χαρακτηριστικό απενεργοποίησης του πλήκτρου Bixby.

Το tweet αναφέρει την οθόνη κλειδώματος ως τον τόπο όπου θα απενεργοποιηθεί το Bixby, αλλά το κουμπί δεν λειτουργεί εκεί ούτως ή άλλως. Αν πατήσετε το κουμπί Bixby ενώ βρίσκεστε σε κλειδωμένη οθόνη, το Galaxy Note 9 σάς ζητά να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο, εκτός και αν δεν χρησιμοποιείται σύστημα ξεκλειδώματος, οπότε ο βοηθός ξεκινά αμέσως.

Ταυτόχρονα, υπάρχει η πιθανότητα η Samsung να αφήσει τους χρήστες να απενεργοποιήσουν το κουμπί Bixby μόνο σε ορισμένες “περιοχές”, αφήνοντάς το ενεργοποιημένο σε άλλες.

Η SamMobile εικάζει ότι ο λόγος για τον εξαναγκασμό χρησιμοποίησης του Bixby κουμπιού στους χρήστες κατά τους πρώτους μήνες της διαθεσιμότητας του Galaxy Note 9 είναι για να καταστήσει τους πελάτες ενήμερους για την ύπαρξή του, ειδικά επειδή η συσκευή έρχεται με το σύστημα φωνητικής αναγνώρισης δεύτερης γενιάς. Παραμένει να δούμε πότε και αν θα κυκλοφορήσουν αυτές οι νέες επιλογές.

Note

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS