ΑρχικήinetΤο iPhone X κάνει πιο αργό Downloading από Samsung και Google συσκευές

Το iPhone X κάνει πιο αργό Downloading από Samsung και Google συσκευές

downloadingΗ Apple και οι συσκευές Android είναι σε πόλεμο για περισσότερο από μια δεκαετία. Και από ότι φαίνεται, ο ανταγωνισμός δεν θα τελειώσει σύντομα. Ωστόσο, συχνά βλέπουμε το ένα να υπερισχύει του άλλου και αντίστροφα. Αλλά αυτή την εβδομάδα, η νίκη των συσκευών Android μπορεί να σας κάνει να επανεξετάσετε την απόφασή σας να αγοράσετε ένα iPhone.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ookla, οι συσκευές Android, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Samsung, ξεπέρασαν τις συσκευές της Apple όπως το iPhone X σε ταχύτητες downloading και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Η Ookla ή ίσως να την γνωρίζετε με το όνομα speedtest.net της δημοφιλούς ιστοσελίδας της, συνέκρινε το Intel XMM 7480 με το Qualcomm X20. Το πρώτο βρίσκεται σε μερικές συσκευές Apple iOS και το τελευταίο είναι μέρος του chip Qualcomm Snapdragon 845 το οποίο υπάρχει στα τελευταία flagship Android smartphones όπως το Samsung Galaxy S9 και το OnePlus 6.

Σύμφωνα με την επισκόπηση του Bloomberg για τα δεδομένα δοκιμών ταχύτητας, το Samsung Galaxy S9 είχε ταχύτητα λήψης 38,9 Mb / s, ενώ το iPhone X παρουσίασε ταχύτητα 29,7 Mb / s. Επίσης, τα iPhone 8 και iPhone 8 plus συγκέντρωσαν ταχύτητες 29,4 Mbps και 28,6 Mbps, αντίστοιχα.

Στις ταχύτητες download στο iPhone παρατηρήθηκαν επίσης διακυμάνσεις σε διαφορετικούς φορείς. Ενώ τα δίκτυα iPhone της Verizon εμφάνισαν μέση ταχύτητα 31,5Mbps, τα iPhones του δικτύου Sprint έδειξαν μέση ταχύτητα 25,1 Mbps.

Από την άλλη πλευρά, οι συσκευές Samsung και Pixel έδειξαν μέση ταχύτητα λήψης 38,2 Mbps και 34,4 Mbps αντίστοιχα.

Αυτή η διαφορά στις ταχύτητες μπορεί να λειτουργήσει ως ένας σημαντικός παράγοντας, δεδομένου ότι όλα αυτά τα smartphones βρίσκονται σε παρόμοια τιμή.

Για τους ανθρώπους που διαθέτουν ήδη συσκευές iPhones, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν, καθώς η διαφορά στις ταχύτητες downloading θα είναι αξιοσημείωτη μόνο κατά τη λήψη τεράστιων αρχείων ή το streaming βίντεο υψηλής ποιότητας. Και μπορεί να μην επηρεάσει καν την καθημερινή περιήγησή τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS