Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!
infosec

Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!

Σας προσκαλούμε στο Symantec Security Day 2018 όπου θα αναπτυχθούν τα θέματα της κυβερνοασφάλειας, μέσα από την πρακτική προσέγγιση αλλά και αντιμετώπιση των σημερινών κυβερνοαπειλών. Στην ημερίδα αυτή θα εστιάσουμε στις τάσεις της αγοράς και τον ρόλο της κυβερνοασφάλειας στον ψηφιακό...
Read More
infosec

Play Store: Κακόβουλες εφαρμογές με περισσότερες από 500.000 εγκαταστάσεις

Πολλές νέες εφαρμογές χωρίς κάποια λειτουργικότητα έχουν τρυπώσει στο Google Play Store τον τελευταίο καιρό, και έχουν πετύχει περισσότερες από...
Read More
infosec

Instagram: Το εργαλείο λήψης δεδομένων διέρρευσε κωδικούς χρηστών

Φαίνεται ότι η αδυναμία του Facebook να διασφαλίσει τα δεδομένα των χρηστών έχει μεταβιβαστεί και στις θυγατρικές του εταιρείες. Το...
Read More
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
Latest Posts

Η Apple θα καθυστερήσει την μετάβαση όλων των iPhone σε OLED μέχρι το 2020

Η Apple είχε προγραμματίσει να κάνει all-in σε OLED για την επερχόμενη γενιά iPhone του 2019, έχοντας ως στόχο η σειρά του 2018 να φέρει το τελευταίο μοντέλο που θα διαθέτει LCD.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια αναφορά της Wall Street Journal, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς η Apple θα πρέπει ίσως να περιμένει άλλο ένα έτος για να εγκαταλείψει πλήρως τις οθόνες LCD. Αυτή είναι μια απόφαση που βασίζεται κυρίως στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο προμηθευτών, καθώς η Samsung είναι σήμερα η μόνη εταιρεία που κατασκευάζει πάνελ OLED που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της Apple και είναι πολύ πιθανό να παραμείνει έτσι στο κοντινό μέλλον.

Ενώ η Apple συνεργάζεται ενεργά με την LG, η οποία επίσης θα κατασκευάζει OLED για την εταιρεία, το έργο αυτό προχωράει αργά και η εταιρεία δεν έχει άλλη επιλογή από το να παραμείνει σε LCD για τουλάχιστον ένα ακόμη έτος, προσθέτει η έκθεση.

Διαφορετικά, η προσθήκη OLED σε όλα τα μοντέλα iPhone θα οδηγούσε σε υψηλότερες τιμές για ολόκληρη τη σύνθεση, μια στρατηγική που η ίδια η Apple δεν μπορεί να αντέξει αυτή τη στιγμή. Η εκδοχή LCD που αναμένεται να λανσάρει φέτος αναμένεται να είναι η πιο προσιτή σε όλη τη γενιά, καθώς η Apple θέλει μια χαμηλού κόστους εναλλακτική λύση στα premium iPhone της.

Η Samsung, με τη σειρά της, πιέζει για υψηλότερες τιμές οθόνης και το υπάρχον πάνελ στο iPhone X λέγεται ότι είναι το πιο ακριβό μέρος της συσκευής. Εάν αυτή η προσέγγιση διατηρηθεί για τα μελλοντικά μοντέλα, τα iPhone θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν με ακόμη πιο ανεβασμένες τιμές – η Apple πιστεύεται ότι εργάζεται σε ένα iPhone X Plus με μια ακόμα μεγαλύτερη οθόνη που προφανώς θα κοστίζει περισσότερο.

Προς το παρόν, το να παραμείνει η Apple με την LCD είναι η μόνη της επιλογή και παρόλο που θέλει να κάνει την μετάβαση σε OLED είναι υποχρεωμένη λίγο ή πολύ να μείνει με αυτή την τεχνολογία για λίγο περισσότερο.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η προσκόλληση με τις LCD δεν θα επέτρεπε στην Apple να προσθέσει νέα χαρακτηριστικά στις συσκευές της. Όλα τα μοντέλα θα έρθουν με μια εγκοπή και θα ενσωματώνουν την αναγνώριση προσώπου Face ID, με την edge-to-edge οθόνη να χρησιμοποιείται στις συσκευές ανεξάρτητα από την τεχνολογία οθόνης.

iPhone

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *