ΑρχικήinetΗ Intel παρουσιάζει το υψηλής χωρητικότητας Optane SSD 905p 1.5 TB

Η Intel παρουσιάζει το υψηλής χωρητικότητας Optane SSD 905p 1.5 TB

OptaneΗ Intel παρουσίασε αυτήν την εβδομάδα, το μεγαλύτερης χωρητικότητας Optane Drive που έχει δημιουργήσει ποτέ η εταιρεία, με τη μορφή του Optane SSD 905p 1.5 TB. Το νέο hardware προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής μέχρι 2,7 GBps και 2,2 GBps (στα 1000 MB ανά GB) αντίστοιχα, με απόδοση IOPs, που προσφέρει 575,000 IOPS ανάγνωσης και 550,000 IOPs εγγραφής.

Όπως δηλώνει η εταιρεία: “Διαθέτει μεγαλύτερη χωρητικότητα έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να χειρίζονται μεγαλύτερα σύνολα δεδομένων για καλύτερη εκμετάλλευση της τεχνολογίας που προσφέρει το Intel Optane με workloads που έχουν μεγάλες απαιτήσεις από το υποσύστημα I / O αποθήκευσης. Παρέχει και το κορυφαίο 10 DWPD, καθιστώντας το SSD 905P το υψηλότερης αντοχής client SSD που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.”

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση ή τη διαθεσιμότητά του σε παγκόσμιο επίπεδο. Αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν θα είναι οικονομικό, αν λάβουμε υπόψη μας ότι το 960p κοστίζει λίγο κάτω από $ 1200. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Intel, για πλήρεις προδιαγραφές και επιλογές παραγγελίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS