ΑρχικήinetRaspAnd Build 171019: Το Android 7.1.2 Nougat στα Raspberry Pi 3

RaspAnd Build 171019: Το Android 7.1.2 Nougat στα Raspberry Pi 3

RaspAnd Build 171019: Ο προγραμματιστής της GNU / Linux, Arne Exton, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου build του RasnAnd project που επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Android της Google στους Single-board Raspberry Pi 3 υπολογιστές τους.RaspAnd Build 171019

Το RaspAnd Build 171019 προσφέρει υποστήριξη για την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος Windows OS από μια διανομή GNU / Linux χρησιμοποιώντας βοηθητικό πρόγραμμα απεικόνισης δίσκων win32. Περιορίζεται στα 5GB ελεύθερου χώρου αποθήκευσης αρχείων άσχετα από πόσο μεγάλη SD card χρησιμοποιείτε.

«Μόνο περίπου 5GB μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποθηκευτικά δεδομένα ανεξάρτητα από την κάρτα που χρησιμοποιείτε. Η έκδοση που έχω φορτώσει σήμερα μπορεί να εγκατασταθεί μέσω συστήματος Linux.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προγραμματιστής.

Χάρη στο συγκεκριμένο build, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν έως και 56GB ελεύθερο χώρο αποθήκευσης στο RaspAnd όταν χρησιμοποιείται 64GB MicroSD card. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι ο διαχωρισμός μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τον δημοφιλή και ανοιχτού κώδικα επεξεργαστή διαμερισμάτων Gparted, ο οποίος συνήθως αποστέλλεται με τις περισσότερες διανομές GNU / Linux.

Εκτός από την πραγματοποίηση αυτών των βελτιώσεων εγκατάστασης, ο προγραμματιστής κατάφερε επίσης να ενημερώσει και το Kodi media center από την έκδοση 17.3 στην πιο πρόσφατη που υπάρχει αυτή τη στιγμή, το Kodi 18.0 Alpha 1. Επίσης, αντικατέστησε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome με το Mozilla Firefox 56.0 και πρόσθεσε το βοηθητικό πρόγραμμα πληροφοριών υλικού AIDA 1.47.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα του, το RaspAnd 7.1.2 Nougat βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 7.1.2 “Nougat” της Google, το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε τώρα σε μια κάρτα MicroSD και να τρέξετε στον υπολογιστή σας Raspberry Pi 3 με μια απλή GNU / Linux διανομή χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που παρέχονται από τον προγραμματιστή στη σελίδα του προϊόντος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS