Όσοι παρακολουθούν πολύ πορνό, πέφτουν πιο συχνά θύματα phishing
infosec

Όσοι παρακολουθούν πολύ πορνό, πέφτουν πιο συχνά θύματα phishing

Οι ιστότοποι για ενηλίκους είναι επιρρεπείς σε διάφορες κακόβουλες λειτουργίες και απειλές στον κυβερνοχώρο και μια νέα έρευνα από την...
Read More
infosec

Το πολύ κρίσιμο Drupal RCE σφάλμα επηρεάζει εκατομμύρια websites

Οι διαχειριστές πρέπει να δημιουργήσουν μια νέα ενημέρωση για να διορθώσουν μια ευπάθεια απομακρυσμένης εκτέλεσης κώδικα. Η πλατφόρμα του συστήματος...
Read More
infosec

OkCupid: Η ιστοσελίδα γνωριμιών εκθέτει προσωπικά δεδομένα!

Σύμφωνα με αρκετές δημοσιεύσεις ειδικών, η ιστοσελίδα γνωριμιών, OkCupid, διαθέτει ευπάθεια εντός της εφαρμογής που μπορεί να επιτρέψει στους hackers...
Read More
infosec

7ο Συνέδριο Security Project: Οι Νέες Τεχνολογίες για την Ασφάλεια

Στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου Security Project (www.securityproject.gr) - που διοργανώνεται από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager...
Read More
infosec

Cisco: Διορθώνει root holes στο HyperFlex και περισσότερα σφάλματα ασφαλείας

Η Cisco εξέδωσε την Τετάρτη μια δέσμη security updates, τα οποία, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν συνολικά...
Read More
Latest Posts

Το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy F θα είναι περιορισμένης έκδοσης

GalaxyΤο πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung, γνωστό προς το παρόν ως Galaxy F, είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα τηλέφωνα που αναμένεται να παρουσιαστεί στη διάσκεψη προγραμματιστών της εταιρείας το Νοέμβριο και θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του επόμενου έτους.

Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung έχει ήδη δει πολλές καθυστερήσεις και αλλαγές στο σχεδιασμό του. Ωστόσο, η τελευταία αναφορά από το Apple Patently, επιβεβαιώνει ότι το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung δεν θα παραχθεί μαζικά, γεγονός που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην τιμή και τη διαθεσιμότητα του.

Το μεγαλύτερο ερώτημα που τίθεται είναι γιατί; Και η απάντηση είναι η αναδιπλούμενη οθόνη.

Δεδομένου ότι οι δημοφιλείς κατασκευαστές οθονών, όπως η Corning, δεν μπορούσαν να παράγουν εύκαμπτα πάνελ, η Samsung ανέπτυξε μια «διαφανή πλαστική μεμβράνη πολυιμιδίου» – ένα εύκαμπτο και ανθεκτικό διαφανές είδος κόλλας για τη συγκόλληση της οθόνης.

Αυτή η μεμβράνη προστατεύει την οθόνη που βρίσκεται από κάτω και είναι ένα κρίσιμο στοιχείο των αναδιπλούμενων smartphones, που είναι υπεύθυνο για την ευελιξία και την ανθεκτικότητα.

Για την παραγωγή αυτής της μεμβράνης, η Samsung επέλεξε μια μικρότερη ιαπωνική εταιρεία, τη  Sumitomo Chemical και όχι το σημαντικότερο προμηθευτή της Νότιας Κορέας, την Kolon Industries.

Η Samsung επέλεξε τον ιαπωνικό προμηθευτή «επειδή θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε μικρές παραγγελίες προμήθειας».

Αυτό επιβεβαιώνει ότι τα αναδιπλούμενα smartphones θα κατασκευαστούν σε περιορισμένες ποσότητες και μόλις ο νέος σχεδιασμός αποδειχθεί επιτυχής, η εταιρεία μπορεί να προσυπογράψει με την Kolon για μαζική παραγωγή.

Δεδομένου ότι η κλίμακα παραγωγής είναι αυτό που καθορίζει την τιμή του προϊόντος, το Galaxy F μπορεί να κυκλοφορήσει στην αγορά στο επιβλητικό ποσό των $ 2.000.

Το Samsung Galaxy S10 αναμένεται επίσης να φθάσει στις αρχές του επόμενου έτους, αλλά ο κόσμος της τεχνολογίας ήδη μαστίζεται από διαρροές και φήμες όπως η υποστήριξη 5G και η εγκατάσταση πέντε καμερών.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *