Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy F θα είναι περιορισμένης έκδοσης

GalaxyΤο πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung, γνωστό προς το παρόν ως Galaxy F, είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα τηλέφωνα που αναμένεται να παρουσιαστεί στη διάσκεψη προγραμματιστών της εταιρείας το Νοέμβριο και θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του επόμενου έτους.

Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung έχει ήδη δει πολλές καθυστερήσεις και αλλαγές στο σχεδιασμό του. Ωστόσο, η τελευταία αναφορά από το Apple Patently, επιβεβαιώνει ότι το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung δεν θα παραχθεί μαζικά, γεγονός που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην τιμή και τη διαθεσιμότητα του.

Το μεγαλύτερο ερώτημα που τίθεται είναι γιατί; Και η απάντηση είναι η αναδιπλούμενη οθόνη.

Δεδομένου ότι οι δημοφιλείς κατασκευαστές οθονών, όπως η Corning, δεν μπορούσαν να παράγουν εύκαμπτα πάνελ, η Samsung ανέπτυξε μια «διαφανή πλαστική μεμβράνη πολυιμιδίου» – ένα εύκαμπτο και ανθεκτικό διαφανές είδος κόλλας για τη συγκόλληση της οθόνης.

Αυτή η μεμβράνη προστατεύει την οθόνη που βρίσκεται από κάτω και είναι ένα κρίσιμο στοιχείο των αναδιπλούμενων smartphones, που είναι υπεύθυνο για την ευελιξία και την ανθεκτικότητα.

Για την παραγωγή αυτής της μεμβράνης, η Samsung επέλεξε μια μικρότερη ιαπωνική εταιρεία, τη  Sumitomo Chemical και όχι το σημαντικότερο προμηθευτή της Νότιας Κορέας, την Kolon Industries.

Η Samsung επέλεξε τον ιαπωνικό προμηθευτή «επειδή θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε μικρές παραγγελίες προμήθειας».

Αυτό επιβεβαιώνει ότι τα αναδιπλούμενα smartphones θα κατασκευαστούν σε περιορισμένες ποσότητες και μόλις ο νέος σχεδιασμός αποδειχθεί επιτυχής, η εταιρεία μπορεί να προσυπογράψει με την Kolon για μαζική παραγωγή.

Δεδομένου ότι η κλίμακα παραγωγής είναι αυτό που καθορίζει την τιμή του προϊόντος, το Galaxy F μπορεί να κυκλοφορήσει στην αγορά στο επιβλητικό ποσό των $ 2.000.

Το Samsung Galaxy S10 αναμένεται επίσης να φθάσει στις αρχές του επόμενου έτους, αλλά ο κόσμος της τεχνολογίας ήδη μαστίζεται από διαρροές και φήμες όπως η υποστήριξη 5G και η εγκατάσταση πέντε καμερών.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *