ΑρχικήinetΔιέρρευσαν εικόνες που δείχνουν Nokia συσκευή με 5 κάμερες

Διέρρευσαν εικόνες που δείχνουν Nokia συσκευή με 5 κάμερες

Η HMD φαίνεται ότι δουλεύει σε ένα μελλοντικό εντυπωσιακό Android κινητό, με ένα πολύ εντυπωσιακό camera set up. Εικόνες και sketches που διέρρευσαν, δείχνουν ότι ίσως δούμε σύντομα μια καινούρια συσκευή της Nokia, το οποίο θα έχει 5 κάμερες στο πίσω μέρος της συσκευής. Οι φήμες για συσκευή με 5 κάμερες κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για το Nokia 10 νωρίτερα το 2018 , και πλέον υπάρχουν και οι εικόνες.

nokia 5 camera phone

Οι 5 διαφορετικοί φακοί φαίνεται να υπάρχουν σε σχεδόν κυκλικό σχήμα, και σύμφωνα με την εικόνα που διέρρευσε, φαίνεται να είναι μάρκας Zeiss. Η HMD Global, μια Φινλανδική εταιρεία που έχει δικαιώματα παραγωγής Nokia κινητών συσκευών, έκανε μια συνεργασία πέρσι με την Zeiss, ώστε να δημιουργήσουν και πάλι «δυνατές» συσκευές, και μάλιστα η Zeiss έχει ήδη δημιουργήσει το patern για έναν φακό με εξαιρετικό zoom.

Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο το αν αυτό το patern θα χρησιμοποιηθεί σε κάποια Nokia συσκευή. Η Huawei κυκλοφόρησε το P20 νωρίτερα φέτος έχοντας 3 lenses στο πίσω μέρος της συσκευής, το οποίο υποστηρίζει 3x οπτικό zoom και 5x υβριδικό zoom. Η LG φημίζεται ότι συζητά το μοντέλο με τις 5 κάμερες (2 στο μπροστά μέρος και 3 στο πίσω μέρος της συσκευής).

Ένα πιθανό set up με 5 κάμερες, θα μπορούσε σίγουρα να έχει τρομερές δυνατότητες zoom, και αυτό είναι μόνο ένα από τα θετικά. Η Nokia έχει ένα έντονο παρελθόν με την φωτογραφία σε φορητές συσκευές όπως κινητά τύπου 808 Pureview και του Lumia 1020.

Η HMD πρόσφατα αγόρασε την PureView από την Microsoft, οπότε θα μπορούσαμε να δούμε μια καινούρια Nokia PureView συσκευή.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS