ΑρχικήinetDEF CON: Το HackerOne πλήρωσε 500.000 δολάρια σε bug bounties

DEF CON: Το HackerOne πλήρωσε 500.000 δολάρια σε bug bounties

Γιορτάζοντας την τεράστια επιτυχία του φετινού live hacking event, η HackerOne ή αλλιώς H1, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 500.000 δολάρια ήταν οι συνολικές ανταμοιβές προς hackers που πήραν μέρος στο DefCon που πραγματοποιήθηκε στο Las Vegas.

hackerone bug bounties def con

Περισσότεροι από  75 hackers από 20 διαφορετικές χώρες πήραν μέρος, και κατάφεραν να hack – άρουν 5 στόχους (συμπεριλαμβανομένου των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ) μέσα σε ένα διάστημα 5 ημερών.

Μέσα σε αυτές τις 5 ημέρες, οι επίλεκτοι Hackers ελέγξαν 915 ευπάθειες και το 66% από αυτές θεωρήθηκαν πραγματοποιήσιμες. “Από τις 607 έγκυρες αναφορές, σχεδόν 200 χαρακτηρίστηκαν ως υψηλές ή κρίσιμες ως προς τη σοβαρότητα. Συνολικά όλοι οι πελάτες κατάφεραν να μαζέψουν 539.712 δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό που έχει μαζευτεί ποτέ στην ιστορία του HackerOne.

Διαφορετικοί hackers τιμήθηκαν κάθε βράδυ του event λαμβάνοντας κάθε φορά από ένα διαφορετικό βραβείο. Την επιλογή του νικητή κάθε ημέρα έκανε το προσωπικό του HackerOne καθώς και οι υποστηρικτές του event. Πιο συγκεκριμένα 4 ήταν οι τίτλοι που δόθηκαν στους 4 πιο ικανούς. “The Exalted,” “The Assassin,” “The Exterminator” και “The Most Valuable Hacker,”.

Το event ολοκληρώθηκε στο W hotel, και πολλές φωτογραφίες είναι διαθέσιμες στην επίσημη Facebook σελίδα του H1.

Ως μέρος του φετινού event, το HackerOne καλωσόρισε 50 μέλη της ομάδας “Women in Security and Privacy”, στις 10 Αυγούστου. Ένα από τα Highlights του event, ήταν η ομιλία που έδωσε η  Jesse Kinser (randomdeduction), η οποία μίλησε για τις εμπειρίες της ως hacker, αλλά και για το ποια tools και προγράμματα είναι τα καταλληλότερα για να hack – άρεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS