15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Οι πλακέτες Webifi, συνδέουν συσκευές UART με προσαρμοσμένο λογισμικό

WebifiΟι λάτρεις των ηλεκτρονικών και οι προγραμματιστές που αναζητούν έναν εύκολο τρόπο σύνδεσης των συσκευών UART με προσαρμοσμένο λογισμικό μέσω του Διαδικτύου με τη χρήση ενός μόνο cloud-based διακομιστή, ίσως ενδιαφέρονται για μια νέα σειρά συσκευών που δημιουργήθηκε από τον προγραμματιστή Hubert Jetschko με τη μορφή των Webifi Connect και Webifi Shield.

Οι πλακέτες Webifi Connect και Webifi Shield, έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να παρέχουν εύκολη ρύθμιση και αξιόπιστο τρόπο μεταφοράς δεδομένων. Η πλακέτα Webifi Connect WiFi έχει διαστάσεις 34,3 χιλιοστά x 36,8 χιλιοστά και είναι ένα PCB γενικής χρήσης, όπου η σύνδεση πραγματοποιείται από ένα πρότυπο βύσμα 2,54 χιλιοστών.

Η πλακέτα έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται εύκολα με τα περισσότερα development kits ή τις συσκευές που διαθέτουν ακροδέκτες UART σε μια υποδοχή σύνδεσης.

«Έχουν περάσει από τη φάση ανάπτυξης και βρίσκονται στην τελική φάση των δοκιμών αυτή τη στιγμή. Θα είμαστε έτοιμοι για τη φάση παραγωγής μόλις έχουμε στη διάθεσή μας αρκετά χρήματα από τους καταπληκτικούς υποστηρικτές μας! Τα server και software libraries (C #, Javascript και Python) έχουν δοκιμαστεί εκτενώς τους τελευταίους μήνες. Έχουμε τελειώσει τα πρώτα πρωτότυπα PCB και το υλικολογισμικό για τη σύνδεση με την υπηρεσία Webifi έχει γραφτεί αλλά χρειάζονται ακόμα κάποιες ενέργειες για να ολοκληρωθεί».

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε μια δωρεά, μεταβείτε στην επίσημη σελίδα Kickstarter crowdfunding ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Οι δωρεές ξεκινούν από £ 16, με την παράδοση να αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου 2018.

Kickstarter

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *