ΑρχικήinetΟι πλακέτες Webifi, συνδέουν συσκευές UART με προσαρμοσμένο λογισμικό

Οι πλακέτες Webifi, συνδέουν συσκευές UART με προσαρμοσμένο λογισμικό

WebifiΟι λάτρεις των ηλεκτρονικών και οι προγραμματιστές που αναζητούν έναν εύκολο τρόπο σύνδεσης των συσκευών UART με προσαρμοσμένο λογισμικό μέσω του Διαδικτύου με τη χρήση ενός μόνο cloud-based διακομιστή, ίσως ενδιαφέρονται για μια νέα σειρά συσκευών που δημιουργήθηκε από τον προγραμματιστή Hubert Jetschko με τη μορφή των Webifi Connect και Webifi Shield.

Οι πλακέτες Webifi Connect και Webifi Shield, έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να παρέχουν εύκολη ρύθμιση και αξιόπιστο τρόπο μεταφοράς δεδομένων. Η πλακέτα Webifi Connect WiFi έχει διαστάσεις 34,3 χιλιοστά x 36,8 χιλιοστά και είναι ένα PCB γενικής χρήσης, όπου η σύνδεση πραγματοποιείται από ένα πρότυπο βύσμα 2,54 χιλιοστών.

Η πλακέτα έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται εύκολα με τα περισσότερα development kits ή τις συσκευές που διαθέτουν ακροδέκτες UART σε μια υποδοχή σύνδεσης.

“Έχουν περάσει από τη φάση ανάπτυξης και βρίσκονται στην τελική φάση των δοκιμών αυτή τη στιγμή. Θα είμαστε έτοιμοι για τη φάση παραγωγής μόλις έχουμε στη διάθεσή μας αρκετά χρήματα από τους καταπληκτικούς υποστηρικτές μας! Τα server και software libraries (C #, Javascript και Python) έχουν δοκιμαστεί εκτενώς τους τελευταίους μήνες. Έχουμε τελειώσει τα πρώτα πρωτότυπα PCB και το υλικολογισμικό για τη σύνδεση με την υπηρεσία Webifi έχει γραφτεί αλλά χρειάζονται ακόμα κάποιες ενέργειες για να ολοκληρωθεί”.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε μια δωρεά, μεταβείτε στην επίσημη σελίδα Kickstarter crowdfunding ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Οι δωρεές ξεκινούν από £ 16, με την παράδοση να αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου 2018.

Kickstarter

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS