ΑρχικήinetΉρθε το πρώτο πιστοποιημένο Lightning Power Bank για συσκευές Apple

Ήρθε το πρώτο πιστοποιημένο Lightning Power Bank για συσκευές Apple

PowerΕδώ και αρκετό καιρό, οι χρήστες iPhone έχουν τη δυνατότητα να φορτίσουν μία συσκευή iOS, χρησιμοποιώντας ένα power bank. Υπάρχουν πάρα πολλά ανάμεσα στα οποία μπορούν να επιλέξουν. Αλλά κανένας από αυτούς τους φορητούς φορτιστές δεν είχε σχεδιαστεί ειδικά για συσκευές της Apple, μέχρι τώρα.

Το νέο Boost Charge Power Bank 10K της Belkin, με την τεχνολογία Lightning Connector είναι μια προσπάθεια του κατασκευαστή να προκαλέσει το ενδιαφέρον των χρηστών της Apple, καθώς σύμφωνα με την περιγραφή του, είναι ειδικά σχεδιασμένο για iPhones και iPads.

Το USP αυτού του power bank ισχύος 10.000mah είναι ότι η Apple την πιστοποίησε βάσει του προγράμματος MFi. Όπως μπορεί να γνωρίζετε, η κατοχή συσκευής με πιστοποίηση MFi σημαίνει ότι έχει περάσει ποιοτικό έλεγχο, πριν πάρει το πράσινο φως από την Apple. Μειώνει τις πιθανότητες των προβλημάτων που προκαλούνται στις συσκευές της Apple και βοηθά στη διατήρηση μιας καλής εικόνας της εταιρείας.

Με τις δύο υπάρχουσες θύρες USB-A, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσει δύο συσκευές Apple ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας καλώδια Lightning. Το power bank διαθέτει τέσσερις ενδεικτικές λυχνίες LED για να απεικονίσει το επίπεδο φόρτισης. Διατίθεται σε δύο επιλογές χρώματος, στο λευκό και στο μαύρο.

Όσον αφορά το iPhone X με μπαταρία 2.700 mAh, θα μπορούσε να φορτιστεί σχεδόν τρεις φορές χρησιμοποιώντας το power bank. Η λίστα των συμβατών συσκευών περιλαμβάνει επίσης τα iPads, καθώς μια από τις θύρες φόρτισης υποστηρίζει 2,4 amps.

Πόσο όμως θα κοστίζει;

Το νέο, πιστοποιημένο με MFi power bank, μπορεί να αποκτηθεί μέσω προπαραγγελίας στην τιμή των $ 59.99.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS