ΑρχικήinetΗ Apple θα μπορούσε να εφοδιάσει το νέο iPhone X με 4GB...

Η Apple θα μπορούσε να εφοδιάσει το νέο iPhone X με 4GB RAM

Εκτός από τα νέα τσιπ, τις αναβαθμισμένες κάμερες και άλλες μικρές βελτιώσεις, τα iPhone 2018 της Apple θα μπορούσαν επίσης να δώσουν μια ευπρόσδεκτη ώθηση στο μέγεθος της μνήμης που προσφέρεται από την εταιρεία.

Πληροφορίες που διέρρευσαν δείχνουν ότι τουλάχιστον ένα από τα τρία μοντέλα της Apple που θα λανσαριστούν φέτος θα αναβαθμιστεί σε μνήμη RAM 4GB, πρώτη φορά στην δεκαετή ιστορία του προϊόντος.

Το iPhone X και το iPhone 8 έρχονται με μόλις 3GB μνήμη RAM, οπότε η αναβάθμιση της νέας γενιάς σε 4GB θα ήταν μια ευπρόσδεκτη βελτίωση δεδομένων του ταχύτατα εξελισσόμενου hardware.

Αλλά από την άλλη πλευρά, μην περιμένετε όλα τα μοντέλα να έρχονται με μνήμη RAM 4GB. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή η αναβάθμιση να προσφέρεται μόνο στο μεγαλύτερο iPhone X Plus, καθώς η Apple θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει ως τρόπο να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές να επιλέξουν το μεγαλύτερο μοντέλο. Από την άλλη πλευρά, η Apple θα μπορούσε επίσης να προσφέρει την αναβάθμιση RAM στα μοντέλα OLED που λανσάρονται φέτος, διατηρώντας παράλληλα τη διαμόρφωση LCD με μνήμη RAM 3GB.

Η αύξηση του ποσού της μνήμης RAM που παρέχεται στο iPhοne είναι ένα απαραίτητο βήμα εξαιτίας του νέου hardware που διαθέτουν οι συσκευές της Apple. Η κάμερα, ειδικότερα, χρειάζεται περισσότερη επεξεργαστική ισχύ και περισσότερη μνήμη RAM για να χειριστεί φωτογραφίες υψηλότερης ανάλυσης και να πραγματοποιήσει προσαρμογές μετά την επεξεργασία.

Αυτό, με τη σειρά του, σημαίνει ότι η Apple ίσως πρέπει να εισαγάγει μια σειρά από άλλες αναβαθμίσεις, καθώς και μια μεγαλύτερη μπαταρία για να χειριστεί όλες αυτές τις εργασίες υψηλών επιδόσεων. Η μεγαλύτερη μπαταρία της σειράς iPhοne σε αυτό το σημείο είναι αυτή του iPhone X – 2716 mAh, ενώ το iPhοne 8 Plus διαθέτει μια μονάδα 2691 mAh.

Οι μεγαλύτερες μπαταρίες χρειάζονται περισσότερο χώρο και αυτό θα μπορούσε πράγματι να αποτελεί ένδειξη ότι η αναβάθμιση της μνήμης RAM θα ήταν χαρακτηριστικό του μεγαλύτερου iPhοne X Plus που είναι εφοδιασμένο με πάνελ OLED 6,5 ιντσών. Το τρίο του iPhone προβλέπεται να λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο, επομένως περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

iPhone

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS