ΑρχικήReviewsΝέο smart energy monitor για συσκευές IoT και επιχειρήσεις

Νέο smart energy monitor για συσκευές IoT και επιχειρήσεις

monitorΟ Adam Padgett δημιούργησε μια νέα συσκευή IoT με τη μορφή ενός smart energy monitor και controller, σχεδιασμένου ειδικά για επιχειρήσεις. Το monitor, που βασίζεται σε cells, μπορεί να αναφέρει διακοπές λειτουργίας σε συσκευές, από έναν απλό λαμπτήρα έως και πιο περίπλοκες συσκευές, με την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του απομακρυσμένου ελέγχου για τη συσκευή.

“Πρόκειται για ένα έξυπνο monitor IoT για επιχειρήσεις, που βοηθάει στην εξοικονόμηση κόστους ενέργειας και στην αποτελεσματικότητα της συντήρησης, μέσω εκθέσεων αναφοράς, αισθητήρων, controller και της τεχνολογίας mesh.”

“Τα ενσωματωμένα αντίγραφα ασφαλείας για τη μπαταρία, επιτρέπουν στις ειδοποιήσεις και στα δεδομένα να συνεχίσουν τον έλεγχο για αρκετές μέρες χωρίς τροφοδοσία. Οι αναφορές και τα αναλυτικά στοιχεία θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα ιστού ανά εταιρεία, τοποθεσία, κατηγορία συσκευών και συσκευή. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα ιστού μπορεί να δοθεί σε παγκόσμιο ή ατομικό επίπεδο. Ο σχεδιασμός της βάσης δεδομένων και η λειτουργικότητα back-end έχουν κωδικοποιηθεί ώστε να υποστηρίζουν οποιοδήποτε τύπο αισθητήρα ή ελεγκτή που προσθέτει εξυπηρέτηση, βάσει των επιχειρησιακών απαιτήσεων και της ζήτησης. ”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα έξυπνη συσκευή IoT, μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της εκστρατείας crowdfunding του Kickstarter, μέσω της οποίας ο Adam, ελπίζει να συγκεντρώσει τα 500.000 δολάρια που απαιτούνται, μέσα στις επόμενες 60 ημέρες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS