ΑρχικήinetDisney απίστευτα ακροβατικά ρομπότ κασκαντέρ (βίντεο)

Disney απίστευτα ακροβατικά ρομπότ κασκαντέρ (βίντεο)

Ποια τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τον ρόλο ενός stuntman; Όπως φαίνεται η Disney σχεδιάζει και αναπτύσσει ρομπότ που κάνουν απίστευτα πράγματα.
Μια δημοσίευση της TechCrunch παρουσιάζει τις προόδους που έχει κάνει η εταιρεία στον τομέα των animatronics. Τι είναι αυτά; Συνήθως είναι στατικά ρομπότ, σχεδιασμένα να ψυχαγωγούν τα πλήθη στα θεματικά πάρκα της Disney.Disney
Όμως ο σχεδιασμός μερικών νέων μοντέλων animatronics φαίνεται να έχει σαν στόχο την δημιουργία ρομπότ που μοιάζουν περισσότερο με ακροβάτες. Ναι καλά διαβάσατε, οι μηχανικοί της Disney κατασκευάζουν ανθρωποειδή ρομπότ σχεδιασμένα να συμμετέχουν σε εναέρια ακροβατικά. Με τη βοήθεια καθοδήγησης λέιζερ και ενσωματωμένων επιταχυνσιόμετρων και γυροσκοπίων, τα συγκεκριμένα ρομπότ μπορούν να ρυθμίζουν τη θέση τους στον αέρα, πραγματοποιώντας τέλειες πτήσεις.
Μιλώντας στο TechCrunch, ο Morgan Pope, ερευνητής της Disney, δήλωσε ότι η κίνηση των animatronic δεν είναι πλήρως ρεαλιστική αλλά προφανώς ούτε και ψεύτικη.
Όμως άσχετα από τι λέει ο ερευνητής, οι περιστροφές του ρομπότ στον αέρα είναι φανταστικές.
Το παρακάτω βίντεο σας δείχνει δοκιμές τέτοιων ρομπότ

__________________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS