ΑρχικήinetΑυτό το router κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας για μεγαλύτερη ασφάλεια

Αυτό το router κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας για μεγαλύτερη ασφάλεια

routerΣτην εποχή μας, όλοι λίγο πολύ ανησυχούμε για τα δεδομένα που εισέρχονται και εξέρχονται από το οικιακό ή το router που χρησιμοποιούμε στον εργασιακό μας χώρο. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία Passel, δημιούργησε ένα router με το όνομα Beam. Σχεδιασμένο για να είναι το πιο προηγμένο router στον κόσμο, το Beam κρυπτογραφεί όλες τις πληροφορίες σας, καταργώντας τη δυνατότητα των υπηρεσιών να παρακολουθούν εσάς και τον παροχέα υπηρεσιών Διαδικτύου σας για να δουν την online δραστηριότητά σας. Εάν σας ενδιαφέρει, το Beam έχει ξεκινήσει μία καμπάνια στο Indiegogo, με τις δωρεές να ξεκινούν από $ 199.

Σε αντίθεση με άλλα router, το Beam κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα σας, έτσι ώστε η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο να είναι εντελώς ιδιωτική, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο, χωρίς την εκτέλεση λογισμικού στον υπολογιστή σας. “Προστατεύει όλες τις συσκευές στο σπίτι σας από online απειλές και διατηρεί τη φυσική σας τοποθεσία μυστική, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε μέρος του διαδικτύου, από οπουδήποτε στον κόσμο. Το Beam έρχεται με συνδρομή στο λογισμικό Forcefield VPN, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε προστατευμένοι σε όλες τις συσκευές σας ακόμα και μακριά από το σπίτι σας.”

Η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το προηγμένο router Beam, εξηγεί περισσότερα για την έμπνευση και το σχεδιασμό του: “Το Beam σχεδιάστηκε για όλους όσους έχουν online δραστηριότητα. Στις μέρες μας οι πληροφορίες που συλλέγονται για τη ζωή μας, είναι περισσότερες  από ποτέ. Από το χακάρισμα και την μη ορθή χρήση τους, μέχρι την πώλησή τους, μπορεί να φαίνεται σχεδόν αδύνατο να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή, αλλά με το Beam δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε. Ο στόχος μας ήταν να φτιάξουμε ένα προϊόν που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει. Η εγκατάστασή του είναι εύκολη και η εφαρμογή σάς επιτρέπει να έχετε μόνο εσείς τον έλεγχο του οικιακού σας δικτύου και να ρυθμίσετε το Beam με τον τρόπο που λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία VPN, να δημιουργήσετε ένα νέο δίκτυο, να απενεργοποιήσετε μια συσκευή ή να δώσετε προτεραιότητα στο εύρος ζώνης. ”

Για να είστε ένας από τους πρώτους που θα αποκτήσουν το Beam και για να δείτε όλες τις προδιαγραφές, μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της καμπάνιας του στο Indiegogo crowdfunding, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Indiegogo

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS