ΑρχικήinetΔιέρευσαν πληροφορίες για το iPhone X Plus

Διέρευσαν πληροφορίες για το iPhone X Plus

Το τρίτο από τα iPhone που αναμένεται να κυκλοφορήσει η Apple το 2018 πιθανολογείται να είναι μια έκδοση μεγέθους Plus του iPhone X και κάποιες πληροφορίες που διέρρευσαν πριν λίγη ώρα ισχυρίζονται ότι μας παρέχουν μια πρώτη ματιά σε αυτή τη συσκευή.

Οι πληροφορίες κυκλοφόρησαν από το MySmartPrice και το @OnLeaks, που και οι δύο έχουν σχεδόν πάντα επιβεβαιωμένες πληροφορίες για την Apple. Οι πληροφορίες δείχνουν ότι το iPhone X Plus θα είναι, όπως ακριβώς αναμενόταν, μια υπερσύγχρονη έκδοση του iPhone X.

Με άλλα λόγια, είναι ένα iPhone X με μεγαλύτερη οθόνη, φέρνοντας κυρίως βελτιώσεις hardware που απαιτούνται από την οθόνη 6,5 ιντσών.

Όσον αφορά την εμφάνιση, το iPhone X και το iPhone X Plus θα είναι σχεδόν το ίδιο, με ένα πάνελ edge-to-edge και μια εγκοπή στην κορυφή. Η κάθετα τοποθετημένη κάμερα στο πίσω μέρος θα χρησιμοποιηθεί και στα δύο μοντέλα φέτος, και έτσι ο γυάλινος σκελετός θα επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση.

Το iPhοne X Plus αναμένεται να έχει διαστάσεις 157,5 x 77,4 x 7,7 mm, το οποίο είναι σχεδόν το ίδιο με τις διαστάσεις του iPhοne 8 Plus – 158,4 x 78,1 x 7,5 mm. Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα καταφέρει να χρησιμοποιήσει μια μεγαλύτερη οθόνη σε σκελετό με παρόμοιο μέγεθος, κυρίως χάρη στα μικρότερα bezel και την μεγαλύτερη οθόνη.

Η οθόνη θα είναι σίγουρα OLED και πιθανότατα θα έχει ανάλυση 1242 x 2688 pixel, παρουσιάζοντας επίσης την τελευταία τεχνολογία που εφαρμόζει η Apple στο iPhοne X,το True Tone.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η μετάβαση σε μια μεγαλύτερη οθόνη απαιτεί μεγαλύτερη μπαταρία και η διαρροή υποδηλώνει ότι το iPhοne X Plus θα έχει μια μονάδα με τουλάχιστον 3.000 mAh, το οποίο έχει νόημα δεδομένου ότι το iPhone X έρχεται με 2.716 mAh και η μπαταρία του δεν έχει διάρκεια ζωής όλη την ημέρα.

Η κυκλοφορία αυτού του νέου iPhοne X Plus θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο παράλληλα με το κανονικό μοντέλο και το πιο προσιτό iPhοne με οθόνη LCD, οπότε αναμένουμε να διαρρεύσουν περισσότερες πληροφορίες τους επόμενους μήνες.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS