ΑρχικήinetΗ Apple κυκλοφορεί iTunes 12.7.5 για Windows και Mac

Η Apple κυκλοφορεί iTunes 12.7.5 για Windows και Mac

Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα μικρό πακέτο βελτιώσεων για την desktop έκδοση του iTunes σε συστήματα Windows και Mac, εκτός από τις ενημερώσεις λειτουργικών συστημάτων που κυκλοφόρησε η εταιρεία πριν από λίγες ώρες.

Με αυτό το update, το iTunes φτάνει στην έκδοση 12.7.5 και σύμφωνα με τα επίσημα notes της έκδοσης, αυτή η έκδοση αφορά μόνο τις βελτιώσεις εφαρμογών και επιδόσεων, χωρίς να παρέχονται άλλες λεπτομέρειες.

Ενώ είναι λογικό για το iTunes να φέρνει μόνο μικρές βελτιώσεις δεδομένου ότι η προηγούμενη έκδοση κυκλοφόρησε στα τέλη Απριλίου, είναι πιθανό να περιλαμβάνει βελτιστοποιήσεις που βελτιώνουν τη συμβατότητα με το iOS 11.4, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη για συσκευές iOS.

Με άλλα λόγια, αυτή η ενημερωμένη έκδοση του iTunes εξασφαλίζει την ομαλή αναβάθμιση σε iPhone και iPad, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και άλλες εργασίες που ενδέχεται να εκτελείτε κατά τη σύνδεση της συσκευής σας με τον υπολογιστή.

Η Apple λανσάρισε πρόσφατα την έκδοση των iTunes των Windows 10 και οι χρήστες της Microsoft μπορούν να την κατεβάσουν ανά πάσα στιγμή από το Microsoft Store.

Δεν υπάρχουν ουσιαστικά διαφορές μεταξύ του desktop και των εκδόσεων του Microsoft Store των Windows 10, και οι χρήστες λαμβάνουν περίπου τις ίδιες εμπειρίες.

Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κανένα update για την έκδοση των Windows 10 και η τελευταία έκδοση στο Microsoft Store είναι 12.7.4.83. Αυτή η συγκεκριμένη ενημέρωση είναι κυρίως χρήσιμη για χρήστες που δεν μπορούν να εγκαταστήσουν την έκδοση Win32, όπως τα συστήματα που τροφοδοτούνται από τα Windows 10 με ενεργοποιημένο το S Mode.

Με το conference WWDC της Apple που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, αυτή η νέα ενημέρωση του iTunes θα μπορούσε να περιλαμβάνει και πολλές ακόμη αποκαλυπτόμενες αλλαγές, αφού πιθανολογείται η εταιρεία να αναπτύξει την πρώτη preview έκδοση iOS 12 για προγραμματιστές.

Apple

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS