ΑρχικήinetΤο iOS 13 έρχεται με ανανεωμένο UI, εμπνευσμένο από τα iPads

Το iOS 13 έρχεται με ανανεωμένο UI, εμπνευσμένο από τα iPads

iOS 13: Μέχρι σήμερα, η Apple δεν ήθελε να πραγματοποιήσει καμία αλλαγή σε ότι αφορά την αρχική οθόνη του iOS στα iPhone. Τώρα, αποφάσισε να αλλάξει τακτική και εργάζεται πάνω σε μια μεγάλη αναθεώρηση του iOS που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα ανανεωμένο UI.

Ο επανασχεδιασμός θα μας παρουσιαστεί με το iOS 13, άρα μιλάμε για έναν ολόκληρο χρόνο αναμονής από τώρα. Η αναμονή θα αξίζει τον κόπο καθώς εκτός από βελτιώσεις  του UI, η Apple εργάζεται επίσης πάνω σε μια νέα σειρά λειτουργιών συμπεριλαμβανομένων μιας εφαρμογής Files και της υποστήριξης Apple Pencil.

Πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά που θα συναντήσουμε στα iPhone με την κυκλοφορία του iOS 13 είναι δανεισμένα από το iPad.iOS 13

«Το iOS 13 έρχεται με μια μεγάλη αναβάθμιση χαρακτηριστικών εμπνευσμένη από τα iPad», αναφέρει ο ρεπόρτερ της Bloomberg, Mark Gurman.

Εν τω μεταξύ, πριν φτάσουμε στη κυκλοφορία του iOS 13, προτεραιότητα έχει το iOS 12 το οποίο θα αποτελέσει μια πιο ήπια αναβάθμιση. Η Apple θα εστιάσει την προσοχή της στην αξιοπιστία και την ασφάλεια, οπότε ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια νέα χαρακτηριστικά, μην περιμένετε τίποτα επαναστατικό αυτό το έτος.

Πληροφοριακά, η Apple θα μας παρουσιάσει την επόμενη έκδοση του iOS στο συνέδριο WWDC στις αρχές του επόμενου μήνα ενώ η δημόσια κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. Στο μεταξύ, τα developer και public betas θα έχουν ήδη κυκλοφορήσει, με το πρώτο build να είναι διαθέσιμο λίγο μετά το WWDC συνέδριο που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS