ΑρχικήinetBixi: Ελέγξτε κάθε έξυπνη συσκευή, κουνώντας απλά το χέρι σας

Bixi: Ελέγξτε κάθε έξυπνη συσκευή, κουνώντας απλά το χέρι σας

BixiBixi Touch-Free Smart Controller: Το να έχουμε ένα smartphone με οθόνη αφής, είναι ότι πιο συνηθισμένο στις μέρες μας. Και παρόλο που οι οθόνες αφής είναι εύχρηστες όταν τα μάτια και τα χέρια μας είναι ελεύθερα, είναι δύσκολο ή / και ανασφαλές να τις χρησιμοποιούμε, όταν μαγειρεύουμε, οδηγούμε ή κρατάμε το παιδί μας αγκαλιά και ταυτόχρονα προσπαθούμε να αλλάξουμε τραγούδι ή να στείλουμε ένα σημαντικό μήνυμα. (Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό, αλλά συμβαίνει.)

Ευτυχώς, το μέλλον είναι ήδη εδώ. Υπάρχει μια νέα συσκευή που σας επιτρέπει να ελέγχετε με ασφάλεια και ευκολία το τηλέφωνό σας, χωρίς να χρειάζεται να έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε αυτό: το Bixi Touch-Free Smart Controller.

Αυτός ο πολυλειτουργικός έξυπνος ελεγκτής που δεν χρησιμοποιεί αφή, σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με το τηλέφωνό σας χωρίς να διακόπτετε αυτό που κάνετε, κουνώντας απλά το χέρι σας πάνω στον αισθητήρα Bixi και κάνοντας χειρονομίες. Είναι ιδανικό για ένα smart home ή το αυτοκίνητο και συνεργάζεται με όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές και προϊόντα όπως  LifX, Hue, Bluetooth, GoPro και άλλες συσκευές IoT.

Το Bixi σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε ταυτόχρονα δύο εφαρμογές ή συσκευές, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε στο επόμενο τραγούδι, ενώ παρακολουθείτε ένα βίντεο στη GoPro – καθόλου κακό για μια συσκευή που είναι αρκετά μικρή ώστε να χωράει στην τσέπη σας.

Ο έξυπνος ελεγκτής Bixi Touch κοστίζει κανονικά $ 99, αλλά μπορείτε να τον αποκτήσετε τώρα μόνο με 79 δολάρια, εξοικονομώντας 20%.

Ελέγξτε το ακόλουθο βίντεο για να το δείτε σε δράση:

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS