ΑρχικήgiveawayIOTransfer 2: Μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης iPhone/ iPad

IOTransfer 2: Μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης iPhone/ iPad

Είσαι μεγάλος fan των iPhones, ότι και να σου προσφέρουν οι υπόλοιπες κατασκευαστικές εταιρείες smartphone εσύ την Apple δεν την αλλάζεις. Όμως, δεν μπορείς να αρνηθείς την πικρή αλήθεια… Η μεταφορά αρχείων, η λήψη βίντεο και η διαγραφή αχρείαστων δεδομένων μοιάζει με λαβύρινθο. Αν ψάχνεις έναν εύκολο τρόπο για να πραγματοποιήσεις τις συγκεκριμένες διαδικασίες εύκολα και γρήγορα, τότε το IOTransfer 2 είναι αυτό που ψάχνεις.

IOTransfer 2

IOTransfer 2

Ας το παραδεχτούμε, το iPhone είναι από τα καλύτερα smartphones που έχει να προσφέρει η αγορά αλλά η μαγεία χάνεται όταν πρέπει να εκτελέσεις ορισμένες εργασίες. Για παράδειγμα, η μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστή και iPhone είναι σκέτη ταλαιπωρία. Η λήψη βίντεο είναι σχεδόν αδύνατη. Η διαγραφή ανεπιθύμητων αρχείων μερικές φορές σε κάνει να χάσεις την υπομονή σου. Με το IOTransfer 2 ολοκληρώνεις και τις τρείς αυτές διαδικασίες με μερικά κλικ. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι η εφαρμογή παρέχει ένα άκρως user-friendly interface οπότε καμία ενέργεια δεν πρόκειται να σου φανεί περίπλοκη.

Χαρακτηριστικά:

  1. Photo Manager

Μπορείς εύκολα να μεταφέρεις όλες τις φωτογραφίες σου από το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή μόνο με ένα κλικ. Η ταχύτητα μεταφοράς είναι ικανοποιητική. Επιπλέον, μπορείς να μετατρέψεις μια HEIC Photo σε JPG με ένα μόνο κλικ.

  1. Music Manager

Είσαι λάτρης της μουσικής; Επομένως, έχεις μια τεράστια μουσική συλλογή κατεβασμένη από το iTunes στο κινητό σου. Με το IOTransfer 2 μπορείς να τη μεταφέρεις πολύ εύκολα, με ένα μόνο κλικ, στον υπολογιστή σου.  

  1.  Video Manager

Μπορείς να μεταφέρεις ταινίες, βίντεο κ.λπ. από την iOS συσκευή σου στον υπολογιστή πολύ γρήγορα. Αλλά, το Video Manager του IOTransfer 2 δεν μένει μόνο εκεί. Μπορείς να κατεβάσεις οποιοδήποτε βίντεο από εκατοντάδες ιστότοπους συμπεριλαμβανομένων των Youtube, Facebook, Instagram, Vimeo, Twitter κ.λπ. απευθείας στο iPhone / iPad ή στον υπολογιστή σου. Ειδικά, το youtube video downloader είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς μπορεί να κατεβάσει άμεσα και να αποθηκεύσει τα βίντεο στις iOS συσκευές.

  1. iPhone Contact Manager

Μπορείς να διαχειριστείς, να διαγράψεις, να μεταφέρεις τις επαφές του iPhone σου πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία.

  1. iPhone Cleaner

Αυτό το χαρακτηριστικό πιθανότατα να γίνει το αγαπημένο σου εφόσον μπορείς ακολουθώντας λίγα βήματα να σκανάρεις και να διαγράψεις οποιοδήποτε αρχείο δεν χρειάζεσαι.

  1. Other Features

Επιπλέον, μπορείς να διαχειριστείς ευκολότερα τις εφαρμογές σου, να μεταφέρεις φωνητικά μηνύματα, ebooks, podcasts και άλλα αρχεία στον υπολογιστή σου.

Πριν τσεκάρεις την επίσημη σελίδα του IOTransfer 2, σε διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσεις καμία καθυστέρηση ή σφάλμα απόδοσης. Για να αγοράσεις ή να κατεβάσεις δωρεάν το νέο λογισμικό για ένα trial 7 ημερών, μπες στο https://www.iotransfer.net και μια δοκιμή σίγουρα θα σε πείσει.

GiveAway: 5 τυχεροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια άδεια χρήσης για το IOTransfer 2, ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν χωρίς περιορισμούς τα features και τα χαρακτηριστικά του λογισμικού διαχείρισης iPhone/iPad για μεγαλύτερο διάστημα. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο Facebook, όπου και θα ανακοινωθεί ο διαγωνισμός εντός των επόμενων ημερών, ή δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο comment section που ακολουθεί, ώστε να σας ενημερώσουμε μέσω email για την διενέργεια του διαγωνισμού!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS