ΑρχικήinetΗ κυκλοφορία των Google Pixel 2 “Taimen” και “Walleye” επιβεβαιώθηκε

Η κυκλοφορία των Google Pixel 2 “Taimen” και “Walleye” επιβεβαιώθηκε

Ενώ όλα τα βλέμματα βρίσκονται πάνω στο iPhone 8 και το Samsung Galaxy Note 8  αυτές τις μέρες, η Google εργάζεται επίσης με μεγάλη ταχύτητα για την όσο το δυνατόν συντομότερη κυκλοφορία των νέων smartphones της.Google

Το νέο Google Pixel 2 έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις ενώ φήμες υποστηρίζουν ότι έχει σχεδιαστεί και μια τρίτη.

Τα νέα μοντέλα θα ονομάζονται Taimen και Walleye και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για τις συγκεκριμένες ονομασίες οπότε οι νέες πληροφορίες επισφραγίζουν την εγκυρότητα τους.

Τα νέα smartphones της Apple θα κάνουν ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, πράγμα που σημαίνει ότι η Google στοχεύει στο ίδιο χρονοδιάγραμμα όπως η Apple και η Google. Να υπενθυμίσουμε ότι το iPhone 8 θα δει το φως της ημέρας στις αρχές Σεπτεμβρίου ενώ το ανακαινισμένο Galaxy Note 7 θα κυκλοφορήσει το δεύτερο πενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Taimen: Ο διάδοχος του Google Pixel XL θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη με στενότερα bezels και OLED LG 1440p 1440p οθόνη. Θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 835 σε συνδυασμό με μνήμη RAM 4GB. Το Taimen θα διατηρήσει την υποδοχή ακουστικών και θα κατασκευαστεί από μέταλλο και γυαλί.

Walleye: To μικρότερο μοντέλο έρχεται με οθόνη 4,77 ιντσών 1080p και διαθέτει την ίδια πρόσοψη με το τρέχον μοντέλο. Αν και αυτό ακούγεται απογοητευτικό, αποτελεί μέρος των σχεδίων της Google για την ενσωμάτωση περισσότερων τεχνολογιών στη συσκευή, με το τηλέφωνο να περιλαμβάνει τα ηχεία ακριβώς εκεί που βρίσκονται τα μπροστινά πλαίσια.

Παραδόξως, αυτή η έκδοση δεν θα περιλαμβάνει υποδοχή ακουστικών των 3,5 χιλιοστών. Θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Snapdragon 835 με μνήμη RAM 4GB και χώρο αποθήκευσης 64GB.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS