ΑρχικήReviewsΗ τιμή του Samsung Galaxy Note 8 και τα χαρακτηριστικά κυκλοφόρησαν

Η τιμή του Samsung Galaxy Note 8 και τα χαρακτηριστικά κυκλοφόρησαν

Η Samsung θα λανσάρει το Galaxy Note 8 το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με μια νέα έκθεση και θα κοστίσει σχεδόν όσο το κορυφαίο iPhone 7 Plus.

samsung

Ο Evan Blass που γράφει για το VentureBeat αποκαλύπτει ότι το Galaxy Note 8 θα δούμε επίσημα το φως της ημέρας στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή τη φορά, η Samsung δεν θα νικήσει την Apple να λανσάρει την τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας. Πέρυσι, η Samsung έσπευσε να παρουσιάσει το Note 7 πριν από το iPhone 7 της Apple και όλα αποδείχθηκαν το μεγαλύτερο φιάσκο της επιχείρησης εξαιτίας των εκρηκτικών μπαταριών.

Το Galaxy Note 8 θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,3 ιντσών με λόγο διαστάσεων 18,5: 9, όπως ακριβώς και η σειρά Samsung Galaxy S8, αν και αυτή τη φορά η εταιρία της Νότιας Κορέας θα πάει για μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη.

Από την άλλη πλευρά, η Samsung σχεδιάζει να κάνει μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της σειράς S και της νέας σημείωσης, οπότε θα αναβαθμίσει το RAM από 4GB στα μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά στα 6GB (η κορεατική έκδοση του Galaxy S8 Plus έρχεται επίσης με 6GB RAM). Η ισχύς θα συνεχίσει να προέρχεται από τους επεξεργαστές Snapdragon 835 ή Exynos 8895, ανάλογα με την αγορά, ενώ ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα παραμείνει στο πίσω μέρος, αν και η Samsung θα το μετακινήσει λίγο πιο κοντά στην άκρη του τηλεφώνου.

Ακριβώς όπως η Apple, η Samsung εξέτασε την ενσωμάτωση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, αλλά αυτή η τεχνολογία δεν θα είναι έτοιμη όταν το Note 8 θα φτάσει στο φως της ημέρας τον Σεπτέμβριο. Η Apple θα είναι, επομένως, η πρώτη μεγάλη εταιρεία που τοποθετεί έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη στο iPhone OLED 8.

Το Galaxy Note 8 θα έρθει επίσης με μια διαμόρφωση διπλής κάμερας, με την έκθεση να ισχυρίζεται ότι η Samsung θα πάει για 2 διαφορετικές μονάδες 12 megapixel με ανεξάρτητη οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Οι κάμερες θα τοποθετηθούν οριζόντια, ενώ η Apple θα τις εγκαταστήσει κατακόρυφα στο iPhone 8.

Από την άποψη της μπαταρίας, η οποία έχει καταστεί ένα από τα κρίσιμα μέρη ενός phablet της Samsung μετά το φιάσκο του Note 7, η εταιρεία της Νότιας           Κορέας θα χρησιμοποιήσει μια μάλλον μικρή μονάδα 3.300 mAh, αλλά πιστεύεται ότι η εταιρεία δεν πήγε για αυξημένη χωρητικότητα προκειμένου να αποφύγει την υπερθέρμανση, όπως συνέβη με την προηγούμενη γενιά.

Το Galaxy S8 Plus θα λανσαριστεί στην Ευρώπη για € 999, ενώ στις ΗΠΑ, θα μπορούσε να κοστίσει περίπου 900 δολάρια. Αυτό θα το κάνει σχεδόν τόσο ακριβό όσο το κορυφαίο iPhone 7 Plus, το οποίο μπορεί να είναι δικό σου τώρα από την Apple για $ 969.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS