ΑρχικήinetH λύση στο πρόβλημα λειτουργίας αδρανοποίησης του Surface Pro

H λύση στο πρόβλημα λειτουργίας αδρανοποίησης του Surface Pro

Το Surface Pro της Microsoft φαίνεται να παρουσιάζει ένα πρόβλημα που προκαλεί την είσοδο της συσκευής σε λειτουργία αδρανοποίησης, ειδικά όταν μεταβαίνετε σε κατάσταση αναμονής.Surface Pro

Το Surface Pro κυκλοφόρησε από την Microsoft τον περασμένο μήνα ως απάντηση στο iPad Pro της Apple και από τα μέσα Ιουνίου ξεκίνησε να προσφέρεται επίσημα στους πελάτες.

Πιθανότατα, τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες μπορούν να διορθωθούν με μια ενημέρωση του firmware αλλά η Microsoft δεν έχει ακόμα αναγνωρίσει το πρόβλημα παρά τον αυξανόμενο αριθμό καταγγελιών στη Reddit και τα Community Forums της εταιρείας.

Παρόλο που δεν έχει δοθεί επίσημη λύση ακόμα, ένας χρήστης του οποίου το Surface Pro επηρεάστηκε από το πρόβλημα ισχυρίζεται ότι ήρθε σε επαφή με τους μηχανικούς υποστήριξης της εταιρείας και του πρότειναν μια πλήρη επαναφορά που αφορούσε το συγκεκριμένο σφάλμα.

«Κάλεσα την Microsoft και μου πρότειναν να κάνω μια πλήρη εργοστασιακή ανάπαυση. Ήμουν κάπως απογοητευμένος που δεν υπήρχε άλλη λύση διόρθωσης του προβλήματος. Μετά την εργοστασιακή ανάπαυση δεν έχει ξαναεμφανιστεί το σφάλμα. Δε χρειαζόταν να αγγίζω καθόλου την οθόνη αδρανοποίησης. Ο υπολογιστής μου αδρανοποιείται μόνο όταν δεν αγγίζω τον υπολογιστή μου. Δοκίμασα να δω ταινία για να ελέγξω αν θα ενεργοποιηθεί η οθόνη αδρανοποίησης και δεν έγινε. Μέχρι στιγμής όλα καλά δηλαδή.» εξήγησε ο χρήστης.

Να σημειώσουμε ότι τέτοιου είδους προβλήματα δεν είναι τελείως απροσδόκητα σε συσκευές νέας γενιάς που διαθέτουν αναβαθμισμένο υλικό αλλά σε κάθε περίπτωση οι εταιρείες οφείλουν να αναγνωρίζουν εγκαίρως το πρόβλημα για να προσφέρουν στους πελάτες τους την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Αν και η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει δημόσια ακόμα κάποια λύση, σίγουρα είναι ενήμερη για το σφάλμα και θα προσφέρει την απαραίτητα ενημέρωση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS