ΑρχικήinetWindows 10 build 16226 Redstone 3 ISO

Windows 10 build 16226 Redstone 3 ISO

Windows 10 build 16226 Redstone 3 ISO: Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα το Windows 10 build 16226 για τους Insiders που είναι εγγεγραμμένοι στο fast ring. Το νέο build των Windοws 10 για PC είναι το έκτο build του επερχόμενου Redstone 3.

Ας δούμε τι φέρνει:

Windows 10 build 16184

Το Windows 10 build 16226 είναι διαθέσιμο μόνο για τους εγγεγραμμένους στο fast ring και έρχεται με αρκετές οπτικές βελτιώσεις αλλά και νέες λειτουργίες που αναμένεται να είναι μέρος της τελικής έκδοσης το φθινόπωρο που θα κυκλοφορήσει.

Όσοι συνάντησαν το σφάλμα “inaccessible boot device” και οι ενημερώσεις σταμάτησαν γύρω στο 33% μπορούν να το επιδιορθώσουν με το νέο build.

Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη ήδη μέσω του Windows Update, με την προϋπόθεση ότι είστε εγγεγραμμένοι στο κανάλι Fast Ring των Insiders.

Χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης είναι η νέα λειτουργία αυτόματων υπότιτλων του Αφηγητή που περιγράφει εικόνες ή χρησιμοποιεί OCR για την εξαγωγή κειμένου από εικόνες, φέρνει νέο ιστορικό απόδοσης GPU στο Task Manager και καλύτερες περιγραφές σφαλμάτων για αποτυχημένες ενημερώσεις των Windows.

Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις αλλαγές του νέου build στην επίσημη ανακοίνωση.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα ISO του νέου Windows 10 από το παρακάτω link:

https://cloud.mail.ru/public/KxzY/CSDg57S83

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS