ΑρχικήinetΤα Surface Pro 4 και Surface Book δέχονται firmware ενημερώσεις

Τα Surface Pro 4 και Surface Book δέχονται firmware ενημερώσεις

Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα νέες ενημερώσεις firmware για τις Surface Pro 4 και Surface Book συσκευές που τρέχουν ήδη σε  Windows 10 Creators Update.

Αν και ο αριθμός των βελτιώσεων που περιλαμβάνονται στις νέες εκδόσεις firmware δεν είναι συντριπτικός, υπάρχουν αρκετές ενημερώσεις που αξίζει να εγκατασταθούν ειδικά για χρήστες που βασίζονται στη ψηφιακή βοηθό, Cortana, για την εκτέλεση εργασιών.Surface Pro 4 και Surface Book Surface Pro 4 και Surface Book Surface Pro 4 και Surface Book Surface Pro 4 και Surface Book Surface Pro 4 και Surface Book

Στη περίπτωση του  Surface Pro 4, η νέα έκδοση firmware ενημερώνει τον επεξεργαστή ήχου Intel Smart Sound Technology (Intel SST) σε συσκευές System στις 09.21.00.2102 ο οποίος περιλαμβάνει υποστήριξη για αναπαραγωγή βίντεο σε εγκατεστημένες εφαρμογές ενώ βρίσκονται εκτός σύνδεσης.

Όσον αφορά το  Surface Book, προσφέρεται η ίδια ενημέρωση προγραμμάτων παράλληλα με την έκδοση Realtek High Definition Audio (SST) που βελτιώνει την αναγνώριση ομιλίας της Cortana.

Οι ενημερώσεις firmware  μπορούν να μεταφερθούν μέσω Windows Update μόνο σε συστήματα που εκτελούν  Creators Update και απαιτείται επανεκκίνηση για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία είναι γεμάτη ή ότι η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη σε φορτιστή πριν ξεκινήσετε την διαδικασία ενημέρωσης.

Τόσο το  Surface Pro 4 όσο και το Surface Book είναι οι τελευταίες εκδόσεις των δύο μοντέλων παρόλο που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2015. Η Microsoft έχει προγραμματίσει την παραγωγή νέων εκδόσεων των δύο μοντέλων.

Να σημειώσουμε ότι τα Surface Pro 5 και το Surface Book 2 αναμενόταν να ξεκινήσουν τον φθινόπωρο του 2016, ουσιαστικά ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία των πρώτων εκδόσεων, αλλά τελικά η παρουσίαση τους αναβλήθηκε μέχρι την άνοιξη του τρέχοντος έτους. Απ’ ότι φαίνεται οι συσκευές χρειάζονται αρκετό χρόνο για να αναπτυχθούν με επιτυχία.

Η Microsoft αναμένεται να πραγματοποίηση μια εκδήλωση στις 2 Μαΐου αλλά είναι σχεδόν απίθανο το Surface Book 2 να περιλαμβάνεται σε αυτή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS