ΑρχικήbusinessMicrosoft: προσφέρει μέχρι και $300 έκπτωση στα Surface Pro μοντέλα

Microsoft: προσφέρει μέχρι και $300 έκπτωση στα Surface Pro μοντέλα

Εάν ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες και σκοπεύετε να αγοράσετε ένα νέο Surface Pro της Microsoft, αυτή είναι λίγο ή πολύ η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε, επειδή ο γίγαντας του λογισμικού μόλις ξεδίπλωσε μια σημαντική έκπτωση για πολλά από τα μοντέλα της.

Microsoft

Το Microsoft Store προσφέρει μέχρι και $ 300 μείωση στην τιμή για πολλά από τα μοντέλα Surface Pro 4, και το φθηνότερο είναι τώρα διαθέσιμο για μόλις $ 799.99 χάρη σε μια έκπτωση 30%.

Συγκεκριμένα, το Intel Core i5 Surface Pro 4 με 4GB RAM και 128GB SSD μπορεί να γίνει δικό σας τώρα σε αυτή την εξαιρετικά χαμηλή τιμή, κάτω από $ 999. Προφανώς αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη αλλά δεν υπάρχουν και πολλά διαθέσιμα αποθέματα, οπότε θα πρέπει να βιαστείτε για να πάρετε ένα.

Το πιο ακριβό Surface Pro 4 με έναν i7 επεξεργαστή Intel Core, 16GB RAM και 256GB SSD είναι επίσης προς πώληση, πάλι με $ 300 έκπτωση, ώστε να μπορείτε να το αγοράσετε στην τιμή των $1499 από $1799.

Αν είστε περισσότερο λάτρεις των φορητών υπολογιστών, το Microsoft Store προσφέρει επίσης κάποιες πολύ μεγάλες εκπτώσεις για το  Surface Book. Για παράδειγμα μπορείτε να πάρετε το Surface Book με έναν επεξεργαστή Intel Core i7, 1TB αποθηκευτικό χώρο και 16GB RAM για $ 2799,το οποίο είχε αρχική τιμή $ 3199, δηλαδή έχει έκπτωση $ 400.

Αυτές οι εκπτώσεις ισχύουν μέχρι το τέλος του έτους, οπότε έχετε μόλις λίγες μέρες για να πάρετε ένα Surface φθηνότερα. Μερικά Surface Books και Pros 4 έχουν ήδη εξαντληθεί, οπότε καλύτερα να βιαστείτε. Ήμαστε εντυπωσιασμένοι από το μέγεθος των εκπτώσεων και πολύ θα θέλαμε και εμείς να μπορούσαμε να κάνουμε τις αγορές μας στην Αμερική τώρα. Ζηλεύουμε από ότι καταλάβατε αρκετά εσάς που βρίσκεστε εκεί τώρα..

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS