ΑρχικήinetΣτολίδι USPS Parcel Tracking για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Στολίδι USPS Parcel Tracking για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Στολίδι

Η Ταχυδρομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό Στολίδι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που σας επιτρέπει να εντοπίζετε και να παρακολουθείτε τα δέματα σας, καθώς αυτά μεταφέρονται και παραδίδονται στους φίλους και την οικογένειά σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα κιτ παρακολούθησης και Στολίδι για το δέντρο από την USPS και αφού έχετε στείλει το δέμα σας, μπορείτε να το παρακολουθείτε χρησιμοποιώντας το Χριστουγεννιάτικο Στολίδι σας, ενώ αυτό είναι καθ ‘οδόν, από τη στιγμή που θα φθάσει μέχρι και τη στιγμή που θα ανοιχθεί από το άτομο που το έχει παραλάβει.

Σας επιτρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα δώρα σας έχουν φτάσει στον προορισμό τους και θα ειδοποιηθείτε όταν το έχουν πράξει. Το Στολίδι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλάζει την κοινοποίησή του όταν το δέμα αλλάζει την κατάστασή του.

Ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας δήλωσε: “Αυτή τη σεζόν, έχουμε εισάγει ένα καινοτόμο τρόπο για να βιώσουν όλοι τη χαρά της προσφοράς δώρων τη εποχή των γιορτών. Το πιο υπέροχο σετ στολιδιών ™ από την Ταχυδρομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών που εντοπίζει το προσωπικό πακέτο που έχετε ως προτεραιότητα να στείλετε, από το δέντρο ή το γραφείο σας. Θα ξέρετε πότε το πακέτο σας έχει αποσταλεί, παραδοθεί και-για πρώτη φορά ανοιχτεί από τον παραλήπτη του.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο σύστημα εντοπισμού στολίδι για το δέντρο της USPS, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://sendcheer.com/

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS