ΑρχικήReviewsΥποδεχτείτε το νέο πακέτο MACNETO

Υποδεχτείτε το νέο πακέτο MACNETO

 

Το νέο πακέτο σύνδεσης μέσω μαγνητικού καλωδίου, υποστηρίζει θύρες τύπου-C, Ios, mini USB, micro USB και ακόμα περισσότερα

Δυστυχώς στα τελευταία μοντέλα MacBook της, η Apple έχει αποφασίσει να αφαιρέσει ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά της σειράς και έχει πλέον αντικαταστήσει τη μαγνητική σύνδεση τροφοδοσίας με μία plug-in υποδοχή USB-C.MACNETO

Η μαγνητική υποδοχή ήταν πολύ χρήσιμη δεδομένου ότι θα αποσυνδεόταν αρκετά εύκολα από τον ακριβό φορητό υπολογιστή σας, εάν το καλώδιο τροφοδοσίας πιανόταν σε κάποιο αντικείμενο ή τραβιόταν κατά λάθος από κάποιο περαστικό. Με τον τρόπο αυτό σώζεται ο φορητός υπολογιστής σας από οποιαδήποτε ζημία, δεδομένου ότι δεν θα πέσει από το γραφείο ή το τραπέζι που εργάζεστε στο πάτωμα.

Μια εταιρεία επιδιώκει τώρα να το διορθώσει αυτό και έχει κυκλοφορήσει ένα νέο πακέτο σύνδεσης με μαγνητικό καλώδιο που ονομάζεται Ewo MACNETO. Το νέο κιτ μαγνητικής σύνδεσης, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές συνδέσεις χρησιμοποιώντας μια μαγνητική σύνδεση.

Το κιτ υποστηρίζει προς το παρόν iOS, micro USB, mini USB, USB συνδέσεις τύπου C και τύπου Α. Παρακολουθήστε το βίντεο στο σύνδεσμο που ακολουθεί παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εναλλάξιμη υποδοχή που σας επιτρέπει να φορτίζετε μια ευρεία ποικιλία συσκευών χρησιμοποιώντας ένα μόνο μαγνητικό υποδοχέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο κιτ του MACNETO μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS