ΑρχικήReviewsSirius A: Υπολογιστής με λογισμικό Windows 10 σε μέγεθος iPhone 7 Plus

Sirius A: Υπολογιστής με λογισμικό Windows 10 σε μέγεθος iPhone 7 Plus

Πρεμιέρα εδώ και αρκετό καιρό έχουν κάνει τα mini pc’s τα οποία διαθέτουν ισχυρό λογισμικό, είναι εύκολα στη μεταφορά και μπορεί ο καταναλωτής να τα αποκτήσει σε προσιτές τιμές. Ένα από αυτά είναι και το Sirius A mini pc της Ockel το οποίο είναι σε μέγεθος Ιphone 7 plus και διαθέτει τo λογισμικό των Windows 10. Για τον λόγο αυτό μέσα σε λίγες μόλις ημέρες έχει καταφέρει να κερδίσει τους καταναλωτές .

cx-sirius

Πιο αναλυτικά το Sirius A διαθέτει HD οθόνη 6 ιντσών με 4K και UHD  υποστήριξη. Ο ρόλος της οθόνης όμως είναι διττός καθώς εκτός από την συνηθισμένη χρήση για την αναπαραγωγή μουσικής και την προβολή φωτογραφιών, εάν συνδεθεί με κάποια άλλη οθόνη λειτουργεί ως monitor, κάτι που συναντούσαμε μέχρι τώρα στις συσκευές που έκαναν χρήση Windows 10 .

Ο υπολογιστής τροφοδοτείται από έναν  επεξεργαστή Intel Atom x7-8750 με χρονισμό στα 1.66GHz, που φτάνει έως και 2.56 GHz. Επιπλέον προσφέρεται μνήμη 4GΒ RAM και 64GB αποθηκευτικός χώρος, USB 3.0 , USB Tybe- C, HDMI, Headphone Jack, DisplayPort και υποδοχή Ethernet. Επιπρόσθετα η συσκευή προσφέρει 3.000 mAh μπαταρία , αρκετούς αισθητήρες  όπως επιταχυντή και γυροσκόπιο, μπροστινή κάμερα, ηχεία και μικρόφωνο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός  πως η αποκατάσταση του υπολογιστή όταν υπερθερμαίνεται γίνεται από τον ίδιο.

Το Sirius A mini pc  διαθέτει γρήγορες ταχύτητες και χαρίζει στον χρήστη τόσο τα πλεονεκτήματα των Windows Home 10, όσο και την άνεση ενός κινητού τηλεφώνου.

Το καινούριο αυτό project έχει ήδη λάβει την απαιτούμενη χρηματοδότηση οπότε σύντομα θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το αποκτήσουν.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/149184/google-deepmind-differentiable-neural-compu” target=”blank” style=”3d” background=”#6fa9c1″ color=”#ffffff6″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε ακόμη: ‘Το DeepMind της Google μπορεί πλέον να διδάσκει τον εαυτό του.’[/su_button]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS