Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Μάθετε hacking από το Android smartphone σας!

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Android για να μάθετε hacking από το κινητό σας

Android

Στην εποχή μας τα smartphone κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο έδαφος έναντι των υπολογιστών. Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου τα εργαλεία hacking να φτάσουν και στις φορητές συσκευές μας. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν παρακάτω τα 10 καλύτερα εργαλεία μάθησης hacking για Android συσκευές:

Hacking Tutorials 2.0

Ένα πολύ καλό εργαλείο για αρχάριους στο πεδίο του hacking. Αυτή η εφαρμογή παρέχει άφθονες γνώσεις σχετικά με τις τεχνικές προστασίας των συσκευών και τον ευκολότερο τρόπο εισόδου σε συσκευές.

Hacking Tutorials

Θεωρείται ως μία από τις καλύτερες πηγές εκπαίδευσης που διατίθενται για Android αυτή τη στιγμή. Το tutorial εξηγεί σχεδόν όλες τις γνωστές πρακτικές και τεχνικές για χακάρισμα.

Computer Tricks Guide

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, με αυτήν την εφαρμογή μπορεί κάποιος να μάθει κόλπα για hacking. Παρόλο που δεν θεωρείται τόσο πλήρης όπως και οι υπόλοιπες σε αυτόν τον κατάλογο, εξακολουθεί να είναι πολύ χρήσιμη.

Hacking Knowledge

Αυτή η εφαρμογή αποτελεί επίσης ένα καλό σημείο εκκίνησης, με μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων, όσον αφορά τις θεωρητικές και πρακτικές τεχνικές hacking.

Become Hacker

Θεωρείται μια από τις καλύτερες εφαρμογές για την εκμάθηση των κόλπων του εμπορίου για μια ενδεχόμενη καριέρα ως ethical hacker. Αυτό το tutorial παρέχει πλήθος πληροφοριών σχετικά με τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τους black hat hackers σε όλο τον κόσμο.

Hack Hackers

Αυτή η εφαρμογή είναι ένα αρκετά εκτεταμένο tutorial για τις συσκευές αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων των καρτών μνήμης και των μονάδων flash USB, καθώς και των μεθόδων και τεχνικών εξασφάλισης αυτών.

Hackers Reference

Μια εξαιρετική εφαρμογή για να έχετε στο «οπλοστάσιό σας» τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους. Προσφέρει μια σειρά από ορολογίες και πρακτική χρήση, συμπεριλαμβανομένων των bot.net, διαφορά μεταξύ hex και binary.

Hacking +

Μια ακόμα καλή πηγή για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο ταξίδι του hacking. Αυτή η εφαρμογή εστιάζει ειδικότερα στα phishing, footprinting, batch file viruses και worms..

Hackers HandBook

Αυτή η εφαρμογή παρέχει ένα από τα καλύτερα μαθήματα hacking με την τεχνική ενεργής συμμετοχής της .Με αυτή την εφαρμογή μπορεί κανείς να κυριαρχήσει γρήγορα τις δεξιότητες hacking. Είναι ιδανικό για αρχάριους αλλά και για εκείνους που θέλουν να μάθουν προηγμένες τεχνικές hacking.

WhiteHat Hacking Tutorials

Ακριβώς όπως υποδηλώνει το όνομά της, αυτή η εφαρμογή μαθαίνει τεχνικές και μεθόδους που χρησιμοποιούνται από τους white hat hackers και είναι μια πολύ καλή αρχή για εκείνους που φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα σε αυτόν τον τομέα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *